Patlayan her silahtan HDP sorumludur!

Halk Cephesi ile HDP arasında Nurtepe'de başlayan ve iki gün süren çatışmalar sona erdi ancak iki taraf arasında gerginlik devam ediyor.
Patlayan her silahtan HDP sorumludur!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Halk Cephesi'nden yapılan açıklama şöyle:

Kürt milliyetci hareketi ve HDP muğlak açıklamalar yapıyor. Bir dedikleri diğerini tutmuyor. '' Saldıranlar bizden değil kontrol edemiyoruz '' açıklamalarının ardından bir başka yöneticileri '' Çay bahçelerinin yakılması serhildandır. Yakanlar kürt halkıdır. Kürt halkını sahipleniyoruz.'' demiştir.

Kürt milliyetçi hareketi ve HDP yazılı ve sözlü açıklama yapana kadar patlayan her silahtan, atılan her bombadan - molotoftan , akıtılan her damla kandan HDP ve bileşenleri sorumludur.

Şehitlerimizin adını verdiğimiz çay bahçelerimiz yakıldı. İnsanlarımız Sivas' ta ki gibi ( SARIGAZİ ) diri diri yakılmaya çalışıldı. İnsanlarımızın iş yerleri tarandı dağıtıldı. Kimse : Masamıza saldırıldı kontrol edemiyoruz , kürt tür yapar, insiyatifimiz dışındadır , dinlemiyorlar yalanına ve domogojisine sarılmasın her şey açık ve nettir.

Ya niye Alevilere Devrimcilere küfür ettiğinizi, Halka ve Devrimcilere silah sıktığınızı bıçakladığınızı açıklayın ya da alakanızın olmadığını yapılanların sizlerle ilişkisi olmadığını beyan edin.

Aksi durumda tüm sorumluluk HDP nindir. Tüm olanların ve olacakların sorumlusu HDP olacaktır.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü