Bu Tarz Benim ne zaman başlayacak?

TV8'e geçen ve 2.Sezon yarışmacıları belli olan Bu Tarz Benim yarışması ile ilgili spekülasyonlar konuşulmaya devam ediyor.
Bu Tarz Benim ne zaman başlayacak?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Show tv ekranlarında geçtiğimiz haftalarda final yapan ve TV8'e geçtiği hakkında konularda gündemde çok konuşulan Yarışmanın 5 Ocak 2015 günü TV8 ekranlarında ilk yayınlanacağı gün olarak belirtilmişti. Jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in olan yarışmanın ilk bölümü başlayacak mı?

Yarışmasının artık TV8 ekranlarında yayınlanacağı biliniyor. Fakat kanal tarafından henüz Bu Tarz Benim ile ilgili bir tanıtım yayınlanmadı ve yayın akışlarında yer almadı. Programın özet bölümleri ise Show TV ekralarında yayınlanmaya devam ediyorsa da yeni bölümler hakkında pek bir bilgi yok. Bu Tarz Benim programının yeni bölümü ile ilgili ise TV8 veya diğer kanallardan bilgi bekleniyor.

BU TARZ BENİM 2.SEZON

Bu Tarz Benim’in Yeni Sezon eleme ve tanıtım gecesinde 17 güzel kadın podyuma çıkacak. Bir kişinin jüri oylarıyla hemen eleneceği bu özel gecede, 17 yeni yarışmacı ilk kez seyirci karşısına çıkacak. Yüzlerindeki maskeyi çıkararak gizemli bir şekilde podyuma çıkacak olan yeni yüzler, Türkiye’nin en tarz kadını olabilmek için ilk adımı atacaklar. Bu sayı önümüzdeki haftalarda 13’e düşecek ve Bu Tarz Benim’in Yeni Sezon yarışmacıları da belirlenmiş olacak. Yarışmaya devam etmeyi başaran 13 isim, 100.000 liralık büyük ödül için kıyasıya rekabet edecekler.

Bu Tarz Benim 2.Sezon Yarışmacıları

Zeynep Öztürk
Gökçe Markal
Nazlı Hamarat
Gülşah Yanaş
Maria Surina
Gülnihal Candan
İlbilge Uzun
Melisa Çeliker
Gülay Hançer
Amila Kuruoğlu
Nazlı Sultan Yayla
Arife Deniz
Özden Cerrahoğlu
Derya Yarar
Aygül Bayşu
Melisa Şahin
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü