14 yaşındaki kıza karakolda tecavüz!

Evine dönen kızı kaçıran iki polis memuru, karakolda 14 yaşındaki kıza tecavüz edip şehrin dışına attı.
14 yaşındaki kıza karakolda tecavüz!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Hindistan'da yaşanan olayda, yılbaşı gecesi karakola getirdikleri kıza tecavüz eden iki polis kayıplara karıştı. Badaun'da bulunan karakolda gerçekleşen olayın üzerine iki emniyet görevlisini yakalamak için büyük çaplı insan avı başlatıldı. Protesto gösterileri düzenleyen yerel halk, suçluların en sert şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Kızın annesinin polise haber verdiği olayın 31 Aralık günü saat 16:30 sularında gerçekleştiği ifade edildi. Tuvalete gitmek için evden çıkan kız, eve dönerken iki polis memuru tarafından arabaya bindirildi.

Karakolda bir odaya kapattıkları 14 yaşındaki kıza tecavüz eden polisler, durumu kötüleşince kızı gece yarısı köyün dışarısında kalan bir bölgeye attılar.

Yeni yılın ilk gününde karakola giden anne ve kızı kimsenin dinlemediği iddia edildi. Medyanın olayın üzerine gitmesiyle, ailenin şikayet ciddiye alındı. Bölge amiri konuyla ilgilenmeye başladı ve memurların yakalanması için arama başlatıldı.

Uttar Pradesh bölgesinde kalan Badaun şehri geçtiğimiz yıl toplu tecavüze uğrayıp öldürüldükten sonra ağaca asılan iki kız olayından sonra dkikatleri üzerine çekmişti. Emniyet güçleri kızların intihar ettiğini belirtse de bu rapor halk tarafından soru işaretleriyle karşılanmıştı. (Vatan)