KILIÇDAROĞLU BİR CIA PROJESİDİR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mehmet Ali Önel yönetiminde yayınlanan Deşifre programına konuk oldu.
Kılıçdaroğlu bir CIA projesidir
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Bir 5 sene süreyle Türkiye’de yeni bir muhalefet beklemeyin. Kılıçdaroğlu kendisi istemedikçe Cumhuriyet Halk Partisi’nden, Genel Başkanlıktan onu götüremezler. Şu olabilir baronlar zaman zaman onu bir takım konularda sıkıştırıyorlar, ‘Bak şu şu olaylar gündeme gelirse sen perişan olursun, artık çek git’ derlerse o ayrı.

Yalçın Küçük’ün iddiası ‘Kılıçdaroğlu bir CIA projesidir’. Yalçın Küçük’ün iddiası bu. Sol da bunu bir CIA projesi olduğunu iddia ediyor. Yalçın Küçük’e herhangi bir dava açmadı Kılıçdaroğlu benim bildiğim kadarıyla.

CHP kasetinin arkasındaki isim Kılıçdaroğlu diye Türk Solu manşetten verdi. Bu derginin bir çok destekçisi CHP’nin içinde şuanda milletvekili. Onlar kasetin arkasındaki isim Kılıçdaroğlu diyor. Ben ispat edemem, dersen ki senin kanaatin ne? Benim kanaatim de Türk Solu’ndakiyle aynı. İspat etmek için elinde delil olması lazım. Böyle bir iddia var. Gürsel Tekin ile beraber bunu yaptığına dair son dönem gazetelerde çok yazı çıktı. Gürsel Tekin mahkemeye verdi. Bakalım ne çıkacak?

Bu konuda iddialar bizzat kendi içinden çıkıyor. Ben Sayın Baykal’a komplo yapıldığına inanıyorum. Bu bir uzaklaştırma komplosudur. Kılıçdaroğlu’na soruyorlar sen aday olacak mısın kesinlikle ben aday değilim diyor. Arkasından ben adayım diye çıkıyor. Niye? Kılıçdaroğlu kendi iradesiyle hareket eden birisi değil, baronlardan gelen talimata göre hareket eden birisi. Aday olacaksın dedi, aday oldu. İki günde Baykal’ı harcadılar gitti.



KILIÇDAROĞLU ÇIKSIN DESİN Kİ ‘BEN KIZIMI SAHTE SİGORTA YAPTIRMADIM’

Kızı Zeynep 1979 doğumlu. 17 yaşında Ekinciler Holding’de sigortalı olduğu ortaya çıkıyor. 10.06.1996 tarihinde işe giriş yapıyor, bir ay sonra 10.07.1996 tarihinde işten ayrılıyor. Ekinciler Holding İstanbul’da, Zeynep Kılıçdaroğlu Ankara’da okuyor, yani 6. ve 7. ayda okullar açık. Okullar açıkken İstanbul’da sigorta yapılmadığı halde sigorta yapılmış gösteriliyor.

Bir ay süreyle çalışmış. Bunun sayesinde erken emeklilik, sigorta vb şeylerden yararlandıracak çocuğunu ileride. Bunun için sahtecilik yapıyor. Kanunda bunun karşılığı sahtecilik çünkü çalışmadan çalışmış gösteriliyor. Bu evrak dolayısıyla sahte bir evrak olmuş oluyor. Kılıçdaroğlu çıksın desin ki ‘Ben kızımı sahte sigorta yaptırmadım.’ Ben yalan söylüyorsam, beni mahkemeye versin. Ne demişti; ‘Eğer toplu iğne ucu kadar yakınlarıma çıkar sağlarsam’. Bu iğne değil, çuvaldız.
Vehaber Menu