DURUMU KRİTİK OLAN MUHAMMET EREN'E SIRA VERİLMİYOR!

Dilate Kardiyomiyopati teşhisi konulan Muhammet Eren’e Almanya’da kalp ameliyatı olmak için sıra verilmiyor.
Durumu kritik olan Muhammet Eren'e sıra verilmiyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Muhammet Eren için Twitter hesabı açan baba Yavuz Eren, Gülben Ergen’in dikkatini çekmeyi başardı. Yavuz Eren’i programına telefon ile konuk eden Gülben Ergen Türk halkından ve TC Sağlık Bakanlığı’ndan yardım istedi.


Gülben Ergen’in yaptığı programın ardından Muhammet Eren’e çok sayıda destek yağdı. Show TV geri kalan miktarı ödeyerek Almanya’ya gönderdi. 'Paranın tamamını ödemeden gelmeyin' diyen hastane € 400.000,00 hesaba yatmasını istedi. Televizyon programında yapılan açıklamada bir başka bebek için aynı hastalıktan € 180.000,00 Euro istenildiği öğrenildi.



TOPLAM 8 DEFA AMELİYAT OLDU.

Toplam 8 defa ameliyat geçiren Muhammet Eren paranın tamamı yatırıldığı gün kalp krizi geçirdi. Almanya’ya uyutularak giden Muhammet Eren hastaneye getirilerek tedavi altına alındı. Doktorların yaptığı açıklamada beynine oksijen gitmediği için felç geçirdiği ve beyinde hasar olduğu aileye bildirildi. 15 gün kadar Eren bebek Almanya’da uyutuldu.


EREN BEBEĞİN FİŞİNİ ÇEKME TEKLİFİNDE BULUNDULAR

Almanya’ya uyutulmuş halde gelen Muhammet Eren nefes almakta zorlanıyordu. Eren bebek için bir kaç hafta sonra Alman doktorlar solunum cihaz fişini çekme teklifinde bulundu. Aile bu haber üzerine yıkılırken anne ve baba fişin çekilmesini istemeyerek yaşamını devam etmesini istedi. Doktorların umutsuz olduğu halde minik Eren ellerini ayaklarını oynatabilmesi, duyabilmesi ve konuşmaya çalışması iyiye gittiğinin işareti oldu ve alman doktorlar bu konuda bir şok yaşadılar.

Hastane kendi sitesi üzerinden yaptığı basın açıklamasında 'Doktorlar beyin hasarından dolayı nakil listesine almıyoruz, buna gerekçe olarak federal kanunlarına göre şu anda bu mümkün değildir.'' diye açıklama yapıldı.

DOKTORLAR DIŞARIDAN GELEN BAĞIMSIZ DOKTORLAR’I HASTANEYE SOKMUYOR.

Hastane yetkilileri dışarıdan gelmek isteyen bağımsız doktorları kabul etmeyerek kendi seçtikleri bağımsız doktorları devreye sokarak aileyi zor durumda bırakma politikası uyguluyorlar.
Eren’in yakınları yaptıkları açıklamada ‘’Artık bu hastaneye olan güvenimiz bitmiştir, doktorların ne yapmak istediklerini bilemiyoruz. Biz sadece Eren’imizin iyi olmasını istiyoruz ve bu konuda yerel mahkemeye de başvuruda bulunduk.’’ Diye açıklamada bulundu. Bugün yapılan açıklamada Türkiye’den bağımsız doktor gelmesine bile izin edilmediği bildirildi. Bir yeni haber ise doktorlar € 400.000,00 Euro dan sonra şimdi’de € 550,00 Euro’yu aşan bakım faturası aileye çıkartmış durumda.Muhammed Eren’in ailesi Facebook, Twitter ve Change.org adreslerinden destek bekliyor.

FACEBOOK SAYFASI!


TWİTTER KAMPANYASI!


CHANGE ORG KAMPANYASI!





Vehaber Menu