HaberTürk yazarı Par: 'Kandırıldık' deyip af dilemeleri elbette anlamlı ama daha 15 Temmuz Meclis Araştırma Raporu’nu bile yayınlatmıyorlarsa?

HaberTürk gazetesi yazarı Kübra Par, 15 Temmuz Meclis Araştırma Raporu'nun Meclis tarafından basılmamasına dikkat çekerek, 'Kandırıldık' deyip af dilemeleri elbette anlamlı ama daha 15 Temmuz Meclis Araştırma Raporu’nu bile yayınlatmıyorlarsa bu günahta sorumlulukları olmadığına halkı nasıl ikna edecekler?' diye sordu.
HaberTürk yazarı Par: “Kandırıldık” deyip af dilemeleri elbette anlamlı ama daha 15 Temmuz Meclis Araştırma Raporu’nu bile yayınlatmıyorlarsa?
2022-07-19 18:03:53   Güncelleme: 2022-07-19 18:03:53    

Par yazısında, 'Anlayacağınız o 147 kişi sanki hiçbir şey anlatmamış, yüzlerce rapor aslında resmi anlamda hiç var olmamış!Bu tablo AK Parti adına düşündürücü olmakla birlikte 'Siyaseten zor duruma düşer miyiz?' kaygısıyla bir darbe raporunu hasıraltı etmek millet iradesi ile çelişkidir. Cuma günü Saraçhane’deki 15 Temmuz mitingine neden beklenenin çok altında katılım olduğu tartışılıyor ya… AK Parti yöneticileri bunun yanıtını FETÖ’yle mücadele konusunda kırmızı çizgiyi 'kendilerine dokunmayacak nokta' olarak belirlemelerinde aramalılar. 'Kandırıldık' deyip af dilemeleri elbette anlamlı ama daha 15 Temmuz Meclis Araştırma Raporu’nu bile yayınlatmıyorlarsa bu günahta sorumlulukları olmadığına halkı nasıl ikna edecekler?' ifadesini kullandı.

Vehaber Menu