Hafsanur Sancaktutan intihar girişiminde bulunduğu iddialarına cevap verdi: Yazıldığı gibi vahim ve kötü bir şeye teşebbüs yok

Hafsanur Sancaktutan'ın intihar girişiminde bulunduğu ve eski sevgilisi Deniz Can Aktaş'ı aradığı iddia edildi. Menajerinin bu iddiaları yalanlamasının ardından, Hafsanur Sancaktutan önce yazılı açıklama yaptı, daha sonra da gaztecilerin sorularını yanıtlayarak iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sancaktutan'ın, bileklerini göstermesi de dikkat çekti.
Hafsanur Sancaktutan intihar girişiminde bulunduğu iddialarına cevap verdi: Yazıldığı gibi vahim ve kötü bir şeye teşebbüs yok
2023-01-17 07:50:49   Güncelleme: 2023-01-17 10:17:56    

Haberin Videosu için tıklayın

tv100'de yer alan haberde Sancaktutan, 'Ağır bir zehirlenme yaşadım. Bu nedenle bir yakınıma haber verdim. Sonrasında bayıldığım için yakınım beni ambulansla hastaneye getirdi. Tedavimi oldum, taburcu oldum. Gördüğünüz gibi gayet iyiyim. Hiç bir şekilde magazinde, gazete haberlerinde yazıldığı gibi vahim ve kötü bir şeye teşebbüs yok. Sizler de biliyorsunuz ki hakkımda bir çok haber çıktı ama tek gerçek benim söylediğimdir. Öyle bir durum yok' dedi.

Ne olmuştu?

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında magazin yorumculuğu yapan Bircan Bali, Hafsanur Sancaktutan'ın önce ilaç içip, daha sonra da bileğini kestiğini iddia etmişti.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü