Hakan Şükür'den Burhan Kuzu'ya: Kral Hakan diyerek peşimden koşturan sahte hukuk profesörüne bak hele

Burhan Kuzu ile Hakan Şükür arasında Twitter'da atışma yaşandı.
Hakan Şükür'den Burhan Kuzu'ya: Kral Hakan diyerek peşimden koşturan sahte hukuk profesörüne bak hele
2019-05-09 10:51:30   Güncelleme: 2019-05-09 12:39:18    

YSK’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimini iptal etmesinin ardından 'Her şey çok güzel olacak' diyen Galatasaray Divan Kurulu Hayri Kozak’a eski AK Partili Milletvekili Burhan Kuzu’dan yanıt geldi. Kuzu, 'Galatasaray’ın liseli ve elit tayfası Türkiye’nin siyasi geleceğine karar veremez. Galatasaray’ın stadını Erdoğan yaptırdı' dedi.

Twitter hesabından açıklamalar yapan Kuzu, CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun 'Her şey çok güzel olacak' sloganının, Galatasaray Divan Kurulu Mayıs ayı olağan toplantısında kullanılmasını eleştirdi. Toplantıda konuşan Hayri Kozak, 'Tamamen kişisel olarak camiaya sesleniyorum: 23 Haziran’da, şampiyonluğumuz dahil her şey çok güzel olacak. Aynen İmamoğlu’nun söylediği gibi. Tanrı, onu bu memlekete bağışladı. Allah yardımcısı olsun' demiş ardından da Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu 'Umarım son divan toplantımız olmaz bu toplantı' diye konuşmuştu.

Kuzu da 'FETÖ’cü futbolcuların çoğu Galatasaraylı' diyerek, 'Zamanında Hakan Şükür’ü koruyan GS Divan Kurulu Üyeleri bugün İmamoğlu’na övgüler diziyor. Galatasaray’ın liseli ve elit tayfası Türkiye’nin siyasi geleceğine karar veremez. Galatasaray’ın stadını Erdoğan yaptırdı. Önce teşekkür etmek lazım' ifadelerini kulladı.

HAKAN ŞÜKÜR’DEN YANIT GELDİ

Eski Galatasaraylı futbolcu ve AK Parti eski Milletvekili Hakan Şükür de Kuzu’nun sözlerine yanıt verdi. Şükür, Kuzu’yla birlikte vekillik yaptıkları dönemi hatırlatarak, 'Kral Hakan diyerek peşimden koşturan, dibimden ayrılmayan, Abdullah Gül’ün veto ettiği şike yasası çıkarırken Bülent Turan ve Mahir Ünal ile sen toplumun güvendiği birsin ve bunu kürsüden sen konuşursan toplum kabul eder diyen sistemin sahte hukuk profesörüne bak hele' dedi.

Sosyal medyadan Şükür’e yeniden mesaj atan Kuzu ise, 'Yazdığın deli saçması satırların benimle ilgisini gerçekten anlayamadım. Neyin konuşması? Şike konusunda ben konuşma filan yapmadım. Üstelik hiç bildiğim bir alan da değil' ifadelerini kullandı.