Haluk Levent: Deprem yaraları sarıldıktan sonra şeytanın yeryüzü temsilcilerine toplu cevap verip hesaplaşacağım

AHBAP Derneği Başkanı ve sanatçı Haluk Levent, son günlerde hakkında yapılan eski haberlerin gündeme getirilmesi hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 'Bir ekip kurulmuş kim kurdurmuş bilmiyorum' diyen Levent, gelen eleştirilere artık kendi hesabından yanıt vermeyeceğini duyurdu: 'Kim ne yaparsa kim ne yazarsa yazsın artık bu sayfadan cevap verilmeyecek. Deprem yaraları sarıldıktan sonra şeytanın yeryüzü temsilcilerine toplu cevap verip hesaplaşacağım'
Haluk Levent: Deprem yaraları sarıldıktan sonra şeytanın yeryüzü temsilcilerine toplu cevap verip hesaplaşacağım
2023-02-17 21:04:33   Güncelleme: 2023-02-17 21:04:33    

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından kurucusu olduğu AHBAP'ta yardım toplayan şarkıcı Haluk Levent son olarak, Sezgin Baran Korkmaz ile çıkan fotoğrafı üzerinden hedef alınmıştı.

Sosyal medya hesabından tüm eleştirilere yanıt veren Levent, yaptığı yeni paylaşım ile 'Kim ne yaparsa kim ne yazarsa yazsın artık bu sayfadan cevap verilmeyecek' mesajını yayınladı. 'Deprem yaraları sarıldıktan sonra şeytanın yeryüzü temsilcilerine toplu cevap verip hesaplaşacağım' diyen Levent, paylaşımında şunları yazdı:

'Bir ekip kurulmuş kim kurdurmuş bilmiyorum. Ahbap ı yıpratmak için eski ne varsa yayma ve yayınlama kararı almışlar.

Ben de bir karar aldım. Ben çalışmalarıma devam edeceğim. Ve bu sayfayı Ahbaplar yönetecek. Bu halk düşmanları ile muhatap olamam çünkü işlerimiz aksıyor.

Kim ne yaparsa kim ne yazarsa yazsın artık bu sayfadan cevap verilmeyecek. Sadece işimize yoğunlaşıp sizden gelen bağışları iyi projelerle sizlere sunmayı hedefliyoruz. Deprem yaraları sarıldıktan sonra şeytanın yeryüzü temsilcilerine toplu cevap verip hesaplaşacağım. Bilginize.'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü