Haluk Levent: Yarın akşam 22.00'de önemli bir açıklama yapacağım

Yaptığı yardımlarla hedef gösterilen Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, 'Yarın akşam 22.00'de önemli bir açıklama yapacağım' duyurusunu yaptı.
Haluk Levent: Yarın akşam 22.00'de önemli bir açıklama yapacağım
2023-02-15 23:32:43   Güncelleme: 2023-02-15 23:36:23    

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yaptığı yardımlarla gündeme gelen Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, yarın açıklama yapacağını duyurdu.

Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Yarın akşam 22.00'de önemli bir açıklama yapacağım' ifadelerini kullandı.

Ahbap Derneği'nin yaptığı yardımlar gündem olurken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve iktidar çevreleri Haluk Levent'i hedef almıştı.

Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada, 'Devletin ve hükümetin hakkını teslim etmek lazımdır. Devletin yapamadığı ne vardır da ahbapcılar, babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır. Devleti acz içinde gösterircesine sosyal medyaya üşüşenler bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır? Yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılması en doğru yoldur' demişti.

Hedef gösterilen Ahbap Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, bütün satın almaların denetlenmesi için biri uluslararası iki bağımsız denetçi firmayla sözleşme imzaladıklarını duyurmuştu.

Vehaber Menu