Hamile kadın minibüste doğum yaptı

İstanbul Bahçelievler'de 32 haftalık hamile Mizgin Güçlü'nün eşi Murat Güçlü ile birlikte hastaneye kontrole gitmek için bindikleri yolcu minibüsünde doğum başladığı anlaşılınca, minibüsü hemen hastaneye yönlendirdiler. Mizgin Güçlü hastane kapısında minibüsten inemeden doğum yaptı. Asmin adını verdikleri bebekleri Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelerin ardından Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilirken enfeksiyon kapan annesinin ise Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.
Hamile kadın minibüste doğum yaptı
2024-01-28 00:00:13   Güncelleme: 2024-01-28 00:00:13    

'Bir bebekle bindik, iki bebekle indik'

Minibüste doğum yapan Mizgin Güçlü, 'Ben hastaydım, eşim de beni muayeneye götürüyordu. Yoldayken birden sancım tuttu, ben de ıkınmaya başladım. O esnada doğum başladı ve hastane kapısına geldiğimizde doğurmuştum. Minibüse bir tane bebeğimle bindim ama inerken iki bebeğimiz vardı.' dedi.

'Minibüste şansımıza hemşire vardı'

Mizgin Güçlü'nün eşi Murat Güçlü: 'Minibüsün içinde şansımıza bir de hemşire vardı. Bana, 'eşinizin doğumu başladı' dedi. Eşime yardımcı olmaya başladı. Herkes minibüsçüye hastaneye gitmesi için seslendi ve hastane kapısına geldiğimizde eşim doğurmuştu.' dedi.

'İlk defa böyle bir şeye şahit olduk'

Sürücü Hakan Yücel de, 'Beklemediğim bir olaydı minibüste doğum. Uçakta gördük, takside gördük de minibüsün içinde ilk defa böyle bir şeye şahit olduk.' diye konuştu.