HASTANEDE CİNSEL SALDIRI İDDİASI

Kocaeli'nde özel bir hastanede çalışan temizlik işçisi kadın, hastanenin temizlik işleri müdürü tarafından cinsel saldırıya uğradığını söyleyerek şikayetçi oldu.
Hastanede cinsel saldırı iddiası
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde daha önce özel bir hastanede temizlik işçisi olarak çalışan 38 yaşındaki S.B., hastanenin temizlik işleri müdürünün cinsel saldırısına uğradığını söyledi. Hamile kalıp çalıştığı hastanede kürtaj olduğunu, müdürünün kendisini kızına zarar vermekle tehdit ettiğini ileri süren S.B. şikayetçi olurken, soruşturma başlatıldı.

S.B. müdürünün iş çıkışı bir konu hakkında konuşacağını, kendisini çay içmeye çağırdığını söyleyerek, burada cinsel saldırıya uğradığını belirtti.

DHA'nın haberine göre, 1 çocuk annesi olan S.B., tecavüze uğramasının ardından tehdit edildiğini de söyledi. "Şikayetçi olacağımı söyledim. 'Kızını kaçırıp aynı şeyleri ona da yaparım. Yaşlı babana, annene de zarar veririm' diyerek tehdit etti. Hamile kaldım. Hastanede çalıştığımız için kendisi doktor ile konuştu ve çocuğu aldırdık. Bu tacizler hastanede de devam etti. Gece vardiyalarında çamaşırhanede, temizlik odasında sürekli sıkıştırıp tacizlerde bulunuyordu. Beni kızım ile tehdit ettiği için kimseye bir şey söyleyemedim. Çocuğu aldırdıktan sonra, beni işimden de attırdı" diye konuştu. S.B. hastane yetkililerine de başına gelen olayı anlatmasına rağmen herkesin A.İ.'nin tarafında olduğunu savundu.

S.B. şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Vehaber Menu