Hastanın serumuna ilaç katıp tecavüz eden sanığa 12 yıl hapis!

Tekirdağ'da hastasının serumuna ilaç katıp bayıltarak tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan Doktor 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Hastanın serumuna ilaç katıp tecavüz eden sanığa 12 yıl hapis!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Silivri Ağır Ceza Mahkemesi’nde  yargılanan ve hakkında 17 yıla kadar hapis cezası istenen i Dr. T.A. ile tecavüze uğradığı öne sürülen 39 yaşındaki A.U.’nun eşi katıldı.  Sanık Dr. T.A., arkadaşının eşi olan A.U.’ya tecavüz etmediğini söyledi. İlçede başhekimlik ve sağlık grup başkanlığı gibi saygın görevler yaptığını, bu nedenle tüm ilçe halkı tarafından bilinen, tanınan ve sevilen bir kişi olduğunu belirten Dr. T.A., şunları söyledi:

"Kesinlikle iddia edildiği gibi bir cinsel saldırı eylemim yoktur. Huzurlu ve mutlu bir evliliğim var. Olayın olduğu tarihlerde belediye başkanı olma ihtimalim söz konusuydu. Bu iddialar nedeniyle bu ihtimal gerçekleşmedi. Bütün bunların, bundan olabileceğini düşünüyorum. Mağdur ve eşini 2 yıldan daha uzun süredir tanıyorum. Bu olaydan öncesine kadar eşi yakın arkadaşımdı. Benim yakın arkadaşım olan birisinin eşine karşı bu şekilde davranmam söz konusu değildir. Tüm bu hususlar dikkate alındığında beraatıma karar verilmesini talep ediyorum” dedi.

Silivri Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdullah Özer, sanık Dr. Tunca Aybar’a ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 10 yıl, cinsel amaçlı alıkoyma suçundan ise 2 yıl 6 ay hapis cezasına hükmetti.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü