Hatay'da 16 yakınını kaybeden depremzede: Reis babamıza inanıyorum, tek umudumuz o, inşallah bizi böyle açıkta bırakmaz

Hatay'da, 4 oğlu, eşi, anne ve babasıyla birlikte toplam 16 yakınını kaybeden depremzede 'Kaderimiz bu. Sağ olsun hükümetimiz destekliyor bizi. Reis babamıza inanıyorum. Tek umudumuz o. İnşallah bize yardımcı olur ve bizi böyle açıkta bırakmaz' dedi.
Hatay'da 16 yakınını kaybeden depremzede: Reis babamıza inanıyorum, tek umudumuz o, inşallah bizi böyle açıkta bırakmaz
2023-02-18 22:33:43   Güncelleme: 2023-02-18 22:33:43    

YouTube yayıncısı Adem Metan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 16 yakını hayatını kaybeden vatandaş ile olan konuşmasını 'Afetin boyutu da yaşanılan acı da çok büyük. Ailesinin tamamını kaybeden amcamızın sözleri…' notuyla paylaştı. 

Tüm ihtiyaçlarının karşılandığını söyleyen vatandaş, şu ifadeleri kullandı: 

'Maalesef 16 kişi… Öldü... Gömdük.. Sağ olsun müdürümüzden bizi yalnız bırakmadı, ona çok teşekkür ediyorum. Tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor, 8 günden beri bizimle ilgileniyor. Ona nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Allah razı olsun. Aileden 2 kişi çıkardık, amcam var burada oturuyoruz onunla, ne yapalım. 4 oğlum, eşim, babam, annem, kardeşim ve ailesi… 16 kişiyi maalesef kaybettik.  

Allah’tan gelen silinmez ne yapalım, kaderimiz bu. Sağ olsun yine de hükümetimiz destekliyor bizi. Allah razı olsun, tüm imkanlarıyla bize destek oluyor. İnşallah da bu destekler devam eder, bizi açıkta bırakmaz. Reis babamıza inanıyorum, zaten tek umudumuz o. İnşallah bize yardımcı olur ve bizi böyle açıkta bırakmaz.'