Hayko Cepkin ile Cüneyt Özdemir arasında 'Ermeni kimliği' tartışması: Yaaaaa hadi be oradan sen de, 'sizin gibi insanlar'a karşı 'bizim gibi insanların' falan cümleye bak

Şarkıcı Hayko Cepkin, Cüneyt Özdemir’in 'Hayko bey bizim yayına da bekleriz… Sizin gibi insanlar bizim zenginliğimizdir. Ne kadar çok farklı kanal olursa o kadar iyi ayrıca..' tweetini alıntılayarak, 'Yaaaaa hadi be ordan sen de hahahahahah 'sizin gibi insanlar' a karşı 'bizim gibi insanların' falan cümleye bak. Ben buna çakma nezaketli maval okuma derim. Ömrüm bu cümlelerle uğraşmakla geçti. Bende işlemez' paylaşımını yaptı. Cüneyt Özdemir’den '‘Sizin gibi insanlar’dan kastım etnik kimliğiniz değil rengarenk sanatınız ve bağımsız kişiliğinizdi. Ancak bunu buraya çektiğiniz için size de kızmaya hakkım yok. Sizde ne işler ne işlemez inanın benim için çok önemi de yok. Maval okuma kısmına hiç girmeyeyim. Başarılar dilerim.' yanıtı geldi.
Hayko Cepkin ile Cüneyt Özdemir arasında
2023-02-02 02:34:29   Güncelleme: 2023-02-02 02:34:29    

'Mevzular Açık Mikrofon' programında siyasi liderleri ve parti temsilcilerini ağırlayan YouTube yayıncısı Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yakında yapılacak seçimin verilerini yayınlayacağını duyurmuş; Anadolu Ajansı’nın tarihinde ilk defa seçim verilerini bir YouTube kanalıyla paylaşacağını açıkladıkları paylaşımına ise Cüneyt Özdemir’den yanıt gelmişti. Özdemir, AA’nın söz konusu verileri kendileriyle de paylaştığını belirten Özdemir, 'Mesele birincilik değil de bilginin doğruluğu. Bir sıkıntı olursa bizim seçim özel canlı yayınına bağlanabilirsiniz' demişti.

Daha sonra açtığı canlı yayında da konu ile ilgili konuşan Özdemir, 'Biz zaten yapıyoruz Oğuzhan tüm tarihi kendiyle başlatıyor. Yok Hayko konuk olacakmış yok bilmem ne' ifadelerini kullandı.

Hayko Cepkin ise bu yoruma sosyal medyadan yanıt vererek, 'Mesele kalabalık olmak değil ki en güvenilir olanın seyredilmesi. Herkesin ortak bir derdi var o da gerçek ve güvenilir olan kim ise onu seyredip güvendiği bir yerden bilgiye ulaşmak. Oğuzhan studioda kimse olmadan da geceyi net yürütür. Konuk işi benim geyiğimdi zaten' ifadelerini kullandı.

Özdemir ise bu yoruma 'Hayko Bey bizim yayına da bekleriz… Sizin gibi insanlar bizim zenginliğimizdir. Ne kadar çok farklı kanal olursa o kadar iyi ayrıca' yanıtını verince Cepkin tepki gösterdi.

Cepkin, 'Yaaaaa hadi be oradan sen de, 'sizin gibi insanlar'a karşı 'bizim gibi insanların' falan cümleye bak. Ben buna çakma nezaketli maval okuma derim. Ömrüm bu cümlelerle uğraşmakla geçti. Bende işlemez' dedi.

Cüneyt Özdemir’den '‘Sizin gibi insanlar’dan kastım etnik kimliğiniz değil rengarenk sanatınız ve bağımsız kişiliğinizdi. Ancak bunu buraya çektiğiniz için size de kızmaya hakkım yok. Sizde ne işler ne işlemez inanın benim için çok önemi de yok. Maval okuma kısmına hiç girmeyeyim. Başarılar dilerim.' yanıtı geldi.