Hayvan hakları savunucuları Fatih Terim'i uyardı! Komşuları Terim'e sahip çıktı...

Hayvan hakları savunucuları 'Terim'in düşüncelerinin yaydığı mikrobu hangi otoyol temizler bilmiyoruz' dedi. Haberlerin yayılmasının ardından Terim'e bazı komşuları sahip çıktı.
Hayvan hakları savunucuları Fatih Terim'i uyardı! Komşuları Terim'e sahip çıktı...
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Hayvan hakları savunucuları Terim'e "Elini ve o kötü düşüncelerini hayvanların üzerinde çek, Terim'in düşüncelerinin  yaydığı mikrobu hangi otoyol temizler bilmiyoruz ama otoyola biz de dökülürüz, o hayvanların başına birşey gelirse karşında bizi bulursun" dedi.

Haberlerin yayılmasınının ardından Terim'in bazı komşuları açıklama yaparak şunları söyledi;

"Fatih Bey'in bahçemizde yaşayan köpeklerle ilgili olarak bizleri 'ayağına kadar çağırıp' 'köpeklerinizi alın götürün' gibi bir tavırla yaklaşımda bulunduğu konusunda çıkan haberler kendilerini olduğu kadar bizi de çok üzmüştür. Köpeklerimizin özellikle geceleri çok havlamalarından ötürü rahatsızlığını medeni bir şekilde dile getirmiş ve bizden konuya bir çözüm getirmemizi rica etmiştir. Biz de haklı olan bu şikayetleri sebebiyle üstümüze düşen görevi yerine getirerek, köpeklerimizi başkalarını rahatsız etmeyecek bir yere yerleştirdik. Aramızda  tatsız bir durum yaşanmamıştır"

Vatan ’dan Öncel Öziçer’in haberine göre ise Terim, ‘Koku geliyor, mikrop yayar bunlar diyerek aşılı köpeklerin otoyola atılmasını istedi.

Fatih Terim bu yaz Alaçatı’da satın aldığı eve yerleşir yerleşmez köpek besleyen komşularını uyararak ‘Bizim eve koku geliyor, mikrop yayar bunlar diyerek köpeklerin gönderilmesini istedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü