Hayvan Kurtuluş Ordusu kuruldu!

Hayvan Kurtuluş Ordusu isimli bir yapının kurulduğu ve kuruluş gerekçeleri belirtildi.
Hayvan Kurtuluş Ordusu kuruldu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2019-03-22 16:24:11    

Hayvan Kurtuluş Ordusu (HKO) kuruldu.  Hayvan Kurtuluş Ordusu, kuruluşu ile ilgili gerekçeleri sıraladı. Gerekçede şu ifadelere yer verildi.

Henüz emekleme evresinde olan bir hareketle ilgili bir kopuşu elbette müjde olarak sunamayacağız ancak bu kopuş gün geçtikçe kan kaybeden bir harekete yeniden can verecek. Bu bildirge hayvan özgürlüğünün gizli türcülükten kopuşunun bildirgesidir.

Aslına bakarsanız bugüne dek olup bitenlere hareket demek bile yanlış. Vegan kek yapımıyla, vegan jimnastikle gün geçirip hayvanlar için savaşanlara 'şiddet yanlısı' diyerek hakaret eden vicdan mastürbatörlerinin hareket ettiğinden söz etmek ancak yanılgı olabilir. Liberal feminizm gibi yozlaşmış hareketleri 'insanmerkezci', 'türcü' akımları hayvan özgürlüğü mücadelesine bulaştırarak hayvanları aşağılayan, dışlayan; insan kadınını balıktan veya bir inekten üstün gören zihniyetlerle, gizli hayvan düşmanlarıyla  yolumuzu ayırıyoruz.

Hayvan özgürlüğü mücadelesinde neden abolisyonizme yer yok!

Çünkü abolisyonizmin 'hayvan özgürlüğü' ile alakası yok. Bir hayvanı özgür bırakmayı 'şiddet' olarak  yorumlayan bir akımın hizmet edeceği yer hayvanların özgürlüğü değil hayvan satıcıları, devletler, hayvanları özgür bırakmayı 'terör' olarak gören gören tüm resmi makamlar, kasaplar, mezbahalardır. Abolisyonizm adlı zırvayı gündemimize bu kadar sokan Gary L. Francione adlı kişi sıkı bir istihbaratçıdır, hayvanlara değil devletlere hizmet eder. Türkiye’deki temsilcileri DSİP çevresinde öbekleşmiştir. DSİP 'Yetmez ama evet' gibi devlet projelerinin halka sevimli sunulmasında görev almıştır. Abolisyonizm bu projenin bir parçasıdır. Hayvanları birey olarak görmeyen abolisyonistlerin hayvanlarla ilgili x adet, Y adet gibi matematiksel hesaplar yapmasına izin vermeyeceğiz.

Hayvan özgürlüğü mücadelesinde neden erkek düşmanlığına yer yok!

Günümüz itibariyle liberal feminizm 'erk'ler aracılığıyla içi boşaltılarak erkek düşmanlığı haline getirilmiştir. Bu liberal tavrın tek bir amacı vardır. Kadınlar erkekler savaşsın, erk, aradığı sessiz, sakin ortamı bularak işine baksın. Bu nedenle içi boşaltmış feminizm, erkek düşmanlığı devletlerin işine yarar. Kapitalist devletler güçlendikçe hayvan sömürüsü artar.

Yozlaşmış feminizmde hayvan düşmanları erkek ve kadın olarak ikiye ayrılmaya ve çalışılır ve bir birey sırf kadın olduğu için masum kılınır. Hayvan katleden firmaların kadın patronları da vardır. Katil katildir, kadın veya erkek olarak ayrılmaz. Tüm erkek bireyleri sapık ve tecavüzcü ilan eden ve bu uğurda katillere de sahip çıkan gizli türcülere geçit vermeyeceğiz.

 Erkek düşmanlığı=Hayvan düşmanlığı

Erkekle savaşmak= Hayvanların katledilmesine aracı olmak

 Hayvan özgürlüğü mücadelesinde neden şiddete yer var?

Gerçekçi olmak gerekirse foka levyeyle saldıran bireye gül ile karşılık veremezsiniz. Bu hiç dengeli ve adil değildir. Size durmaksızın şiddet üreten aygıtlar ancak şiddet ile durdurulabilir. Hayvan özgürlüğü mücadelesinde şiddet, adaletin isim değiştirmiş şeklidir.

Hayvan dostlarımızın geleceğini gizli türcülerin, insanmerkezcilerin eline bırakmayacağız.