Hayvan öldürmesine engel olunmadı insan öldürmeye başladı!

Av adı altında hayvan öldüren Robert Hansen, yasal av cinayetlerine alışıp, kadınları 'av'lamaya başladı.
Hayvan öldürmesine engel olunmadı insan öldürmeye başladı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

1982 yılında Alaska'da bir nehirde bir kadın ayakkabısı bulundu. İçinde ise hala bir ayak vardı.. Kayıp bir seks işçisine ait bir ayak. O bölgede aynı zamanlarda çok fazla kayıp seks işçisi cesedi bulunmaya başladı. Nedeni ise kısa süre sonra ortaya çıktı. Bir kadın işçi polisi aradı. Yolda otostop yaparken kendisini kızıl saçlı bir adamın aldığını, onu yerel havalanına götürüp, küçük uçağı ile ormanlık alandaki dağ evine götürmek istediğini ama kaçtığını anlattı. Polis operasyon düzenledi, evi bastı ve evde bir sürü mücevher buldu. Hepsi öldürülen ve kayıp kadınlara ait mücevherler.. Evin sahibi Robert Hansen tüm cinayetleri işlediğini itiraf etmek zorunda kaldı. Ama asıl gariplik daha yeni başlıyordu.

 

AVCI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

Sorgulamalardan sonra anlaşıldı ki, Robert Hansen seks işçilerini dağ evine götürüyor, çıplak bir şekilde ormana salıyor ve aynı hayvanları öldürdüğü gibi onları avlıyordu. Kadınlara süre verip kaçmaları için fırsat bile tanıyan Hansen, bu şekilde tam 21 kadını öldürdüğünü itiraf ederek, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

 

ÖZGECAN ASLAN'IN KATİLİ DE AVCIYDI

Mersin'de katledilen Çağ Üniversitesi Psikoloji bölümünde okuyan Özgecan Aslan'ın katilinin de avcı olduğu ortaya çıkmıştı.

 

AVCILIK İNSAN CİNAYETLERİNİN BEŞİĞİ

Hayvan katledenlerin önü kesilmediğinde bilinçaltlarında cinayetleri normalleştirerek insan öldürmeye de yöneldikleri gözlemleniyor. Seri katillerin küçükken hayvanlara zarar verdiği yapılan araştırmalarda ortaya çıktı. Seri katillerde hayvanlara eziyet, ateş yakma takıntısı ve sürekli yatağı ıslatma durumu 5 yaşını geçmiş çocuk davranışları olarak gözlemleniyor.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü