HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu anjiyo oldu

Gözaltına alındığı sırada darp edildiği iddia edilen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu, kaldırıldığı hastanede anjiyo oldu. Bugün yoğun bakımda kalacak olan Gergerlioğlu'nun daha sonra cezaevine götürüleceği aktarıldı.
HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu anjiyo oldu
2021-04-03 11:39:21   Güncelleme: 2021-04-03 11:39:21    

Vekilliği düşürülen Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun gözaltına alındıktan sonra göğüs ve kalp ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ankara Şehir Hastanesi’nde tutulan Gergerlioğlu, anjiyo oldu. Gergerlioğlu, anjiyo olduktan sonra yoğun bakım servisine kaldırıldı.

MA'nın haberine göre, Gergerlioğlu’nun son durumuyla ilgili bilgi veren avukatı Bişar Abdi Alınak, Gergerlioğlu’nun yüksek tansiyon hastası olduğunu belirterek, 'Doktor sağlık durumunu gözetebilmek için kendisini yoğun bakıma aldı. Yaşadığı olaylardan ötürü çok gergindi ve durmadan susadığını ifade etmeye çalışıyordu. Memleket bu yaşta bir hasta mahpus daha edindi' dedi.

Gergerlioğlu’nun belli bir süre daha yoğun bakımda kalacağını söyleyen Alınak, ardından Sincan Cezaevi’ne götürüleceğini aktardı.

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü