hırsızlıkla suçlanınca mağazanın ortasında soyundu!

şişli'de, bir giyim mağazasındaki 2 kadından biri güvenlik görevlileri üstünü aramak isteyince soyundu. kadın, 'ben çok çıkarıldım mahkemeye. yine bırakıldım, yine bırakıldım' diye bağırdı.
Hırsızlıkla suçlanınca mağazanın ortasında soyundu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

şişli#39;deki bir mağazada hırsızlık yaptığından şuuml;phelenilen bir kadın aranmak istenilince soyundu. huuml;rriyet#39;te yer alan habere gouml;re olay, 31 ağustos ccedil;arşamba guuml;nuuml;, saat 16.00 sıralarında şişli#39;deki bir alışverişmerkezinde bulunan bir giyim mağazasında meydana geldi. iddiaya gouml;re, uuml;nluuml; bir markanın mağazasında dolaşan 2 kadın, mağaza ccedil;alışanlarının dikkatini ccedil;ekti. kadınların hırsız olmasından şuuml;phelenen ccedil;alışanlar, durumu avm#39;nin guuml;venlik gouml;revlilerine bildirdi. mağazaya gelen guuml;venlik gouml;revlileri, kadınların uuml;zerini aramak isteyince kadınlardan biri bağıra ccedil;ağıra soyunmaya başladı.

kadının soyunmasının ardından guuml;venlik gouml;revlileri kadını dışarıya ccedil;ıkarmak istedi. bağırmaya devam eden hırsızlık zanlısı kadının, polise teslim edilmekten korkmadığını belirterek, quot;ben ccedil;ok ccedil;ıktım mahkemeye. hiccedil;bir şey yapamadılar. yine bırakıldım, yine bırakıldımquot; diye bağırması dikkat ccedil;ekti.

kadınların uzun uğraşlar sonucunda alışveriş merkezinden uzaklaştırıldıkları ouml;ğrenildi.