Hülya Avşar'ın 'gerekirse simit yenecek' sözlerine tepki yağdı

Yazar Özgür Mumcu 'O simitleri 'gerekirse, yenecek' diyenlerin ağzına tıkmanın zamanı geldi' ifadesine yer verirken TİP Milletvekili Barış Atay ise 'Siz gibiler artık zıkkımın kökünü yiyecek.' yorumu yaptı. Sosyal medya da çok sayıda kullanıcı açıklamaya tepki gösterdi.
Hülya Avşar'ın
2021-12-20 15:35:46   Güncelleme: 2022-01-23 06:00:58    

Haberin Videosu

Hülya Avşar Videoları için tıklayınHülya Avşar Fotoğrafları için tıklayın

Kayseri’de kooperatif mağdurlarıyla bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Hülya Avşar'ın ekonomik krize ilişkin  'Gerekirse simit yenecek ama bugünleri de kolay atlatacağız' sözlerine tepki gösterdi. 

Öztunç, iktidarın ekonomi politikalarını eleştirirken Avşar'ın sözlerine de değinerek 'İnşallah bugünler de geçecek. Hülya Avşar'ın dediği gibi geçmeyecek ama. Hülya Avşar, 'gerekirse simit yiyeceğiz' diyor. Ye simidi de görelim. Havyar yiyorsun sen Hülya Hanım. Sana hayat güzel. Keyfin yerinde' diye konuştu.

ÖZGÜR MUMCU

Ya sen ne zaman gerekirse simit yedin. Bunlar bu hadsizliğe ne kolay alışmış. Bari susmayı becer. O simitleri 'gerekirse, yenecek' diyenlerin ağzına tıkmanın zamanı geldi

AYLİN ASLIM

Bu zenginlerin ve siyasetçilerin kriz dönemlerinde halka akıl vermeye kalkmaları kadar tiksindirici az şey var. 'Kemer sıkacağız, simit yenecek, ayağımızı yorganımıza göre…' Hepimiz biliyoruz senin simit falan yemeyeceğini, yoksula 'nasıl yoksul yaşanır'ı mı anlatıyorsun?

BERNA LAÇİN

Bıktım bu ülkeye layık görülen fakir edebiyatından. 'Millet süt alamıyor sen … için mi üzülüyorsun' demeyin kimseye! Kaliteli yiyecek, seyahat etmek, eğlenmek,bakım ve hijyen ürünleri almak, düzgün bir evde yaşamak LÜKS DEĞİL! Lüks dediğin altın musluktur, akan sıcak su değil!

BARIŞ ATAY

'Siz gibiler artık zıkkımın kökünü yiyecek.'

AYTUN ÇIRAY

Defalarca yazıp sildim. Sonunda... 'Tok açın halinden anlamaz' diye bağlayarak nezaketimi kaybetmemeye karar verdim.

ESİN DAVUTOĞLU ŞENOL

Gerekirse simit yiyin diyenlerin zeka ve ahlak sorunu olduğunu düşünüyorum Niye gereksin ? Sen semir diye

KEMAL KILIÇDAROĞLU

Yalakadan sanatçı olmaz

CAN GÜRSES

Üç beş kendini bilmez insanın geride kalan milyonlarca insana sürekli olarak simit yiyerek yaşamlarını sürdürmesini tavsiye ettiği güzel ülkemiz

TAKSİM GEZİ PARKI

Hülya Avşar dün ne ise bugün de aynıdır! Çernobil faciası sonrası halkın canına kasteden açıklamalar yapan Kenan Evran, Turgut Özal, Cahit Aral ve Hürriyet gazetesi gibi katildir! Akkuyu Nükleer Santrali ile yaşamı yok eden hırsız ve katil saray çetesinin ortağı halk düşmanıdır.