İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan CNN Türk'e: Neden korkuyorsunuz?

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun, CNN Türk'e tepki göstererek, 'Yine tek taraflı bir yayınla, yalan iddiaları yayınlıyor. Tevfik Göksu’nun asılsız iddialarına yanıt vermek çok kolay. Yeter ki, cevap hakkımıza saygı duyun' dedi.
İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan CNN Türk'e: Neden korkuyorsunuz?
2022-01-02 23:11:08   Güncelleme: 2022-01-02 23:11:08    

Ongun, CNN Türk'te yayınlanan 'Ne Oluyor?' programında canlı yayında açıklamalara bulunan İBB Meclisi AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun asılsız ve uydurma iddialarda bulunduğunu, bu iddialara yanıt verme haklarınınsa engellendiğini belirterek tepki gösterdi.

Ongun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

İBB Sözcüsü Ongun 'CNN Türk yine tek taraflı bir yayınla, yalan iddiaları yayınlıyor. Üstelik, yanıt verme hakkımızı da engelliyor. Tevfik Göksu’nun asılsız ve uydurma iddialarına yanıt vermek çok kolay. Yeter ki, cevap hakkımıza saygı duyun. Neden korkuyorsunuz? Cnn Turk' ifadelerini kullandı.

Murat Ongun bir diğer paylaşımında ise 'Hamd olsun, bugün de İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve hamisi CNN Türk televizyonu doğrulardan fellik fellik kaçtı. Cevap hakkımız yine engellendi. Korkmayın, doğrular iyidir. Cnn Türk' dedi.