İçişleri Bakan Yardımcısı: Zannetmeyin ki FETÖ bitti; bitmedi, temizlik devam ediyor

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, 'Zannetmeyin ki FETÖ bitti, bitmedi. Devlette, toplumda temizlik devam ediyor, tekrar dirilmesinler diye de tedbir devam ediyor, edecek. Hepimizin uyanık olması, uyanık kalması lazım. Hala fırsat bulsalar tekrar örgütlenecekler, devlete sızacaklar, tekrar geçmişte yaptıkları ihaneti yapacaklar' dedi.
İçişleri Bakan Yardımcısı: Zannetmeyin ki FETÖ bitti; bitmedi, temizlik devam ediyor
2023-11-20 03:12:43   Güncelleme: 2023-11-20 03:12:43    

15 Temmuz Derneği tarafından, Antalya'nın Kemer ilçesindeki bir otelde '15 Temmuz Derneği 7. Geleneksel Şehit Aileleri Buluşması' düzenlendi. Burada konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un milletin yaşadığı en karanlık gecelerden biri olduğunu belirterek, düşmanın her zaman dışarıdan değil, bazen de içeriden geldiğini söyledi.

AA'da yer alan habere göre, 'FETÖ bitmedi' uyarısı yapan Karaoğlu, yapılan operasyonları işaret ederek, şöyle konuştu:

'Sizin, bizim sadakamızla zekatımızla kurbanımızla kurban derimizle kurulmuş, serpilmiş dini istismar ederek büyümüş, kökü ve aklı dışarıda örgütler eliyle de maalesef ihanete uğruyoruz. İşte 15 Temmuz FETÖ terör örgütünün kalkışması da tam böyle içeriden yapılan bir kalkışmaydı. Su uyur FETÖ uyumaz, düşman uyumaz. Hepimizin uyanık olması, uyanık kalması lazım. Hala fırsat bulsalar tekrar örgütlenecekler, devlete sızacaklar, tekrar geçmişte yaptıkları ihaneti yapacaklar. Biz bunu yaptığımız operasyonlardan biliyoruz. 7 Haziran itibarıyla Sayın Yerlikaya'nın İçişleri Bakanı olmasından bugüne devam eden FETÖ operasyonlarında 3 bin 500 gözaltı oldu. Bunun 786'sı tutuklandı, 775'ine de adli kontrol kararı verildi. Zannetmeyin ki FETÖ bitti, bitmedi. Devlette, toplumda temizlik devam ediyor, tekrar dirilmesinler diye de tedbir devam ediyor, edecek.'