ihraç edilen öğretmen gazı açıp intihar etti!

tüpgazı açarak intihar ettiği belirtilen mustafa güneyler'in bir süre önce 'fetö/pyd' soruşturması kapsamında açığa alındığı ve ardından da meslekten ihraç edildiği belirlendi.
İhraç edilen öğretmen gazı açıp intihar etti!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

elektik ve elektronik ouml;ğretmenliği yaparken #39;fetouml;#39; soruşturması kapsamında accedil;ığa alındıktan sonra meslekten ihraccedil; edilen mustafa guuml;neyler (50)nbsp;intihar etti.

guuml;neyler, darbe girişimi sonrası başlatılan lsquo;fetouml;rsquo; soruşturması kapsamında accedil;ığa alındıktan sonra 2 eyluuml;l cuma gecesi yayımlanan 672 sayılı khk ile meslekten ihraccedil; edildi. guuml;neyler, ihraccedil; edilmesi uuml;zerine bunalıma girerek evinde tuuml;pgazı accedil;arak intihar etti.

doğan haber ajansırsquo;ndan (dha) cafer elmasrsquo;ın haberine gouml;re, osmaneli ilccedil;esi cami kebir mahallesi beşevler sokak#39;ta oturan ve bekar olan mustafa guuml;neyler#39;den geccedil;en cuma guuml;nuuml;nden buyana haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. kapısı ccedil;ilingirle accedil;ılan evde mustafa guuml;neyler#39;in cesediyle karşılaşıldı. tuuml;pgazı accedil;arak intihar ettiği belirtilen mustafa guuml;neyler#39;in bir suuml;re ouml;nce ldquo;fetouml;/pydrdquo; soruşturması kapsamında accedil;ığa alındığı ve ardından da meslekten ihraccedil; edildiği belirlendi.nbsp;

geride yakınları iccedil;in bıraktığı notta vasiyetini yazdığı belirtilen guuml;neyler#39;in cesedi otopsi iccedil;in bursa adli tıp kurumu#39;na gouml;nderildi, olayla ilgili soruşturma suuml;ruuml;yor.