İmam Vedat Aydın'ın Sedef Kabaş'a yönelik sözleri tepki gördü

Samsun'da imamlık yapan Vedat Aydın, 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklanan Gazeteci Sedef Kabaş hakkında 'Muhtemelen gece kullanmıştır kelepçeyi. Bu çapta bir kadının fantazilerinin sınırını kestirmek çok kolay değil, üzülme gündüz gece vardır kelepçe' ifadelerini kullandı. İmam Vedat Aydın daha sonra paylaşımını sildi.
İmam Vedat Aydın'ın Sedef Kabaş'a yönelik sözleri tepki gördü
2022-01-23 20:29:49   Güncelleme: 2022-01-23 20:45:29    

Gazeteci Sedef Kabaş 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklandı. Samsun Tekkeköy'de imamlık yapan Vedat Aydın'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

İmam Vedat Aydın paylaşımında Sedef Kabaş hakkında, 'Muhtemelen gece kullanmıştır kelepçeyi. Bu çapta bir kadının fantazilerinin sınırını kestirmek çok kolay değil, üzülme gündüz gece vardır kelepçe' diye yazdı.

'UCUBE BAŞKANLIK SİSTEMİNİ DERHAL KALDIRIN'

Vedat Aydın'ın bir sosyal medya paylaşımında 'Ucube başkanlık sistemini derhal kaldırın' ifadesine yer verdiği görülürken Oda Tv'de yer alan habere göre İmam Vedat Aydın'ın Facebook paylaşımlarına bakıldığında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ve milli bayramları andığı paylaşımlar dikkat çekti.

İmam Vedat Aydın'ın yapılan zamlara, başkanlık sistemine ve TRT yönetimine seçilen Hilal Kaplan'a da karşı çıktığı paylaşımlarına sayfasında yer verdi.

Bir din adamı olarak İmam Vedat Aydın'ın Siyasal İslam'a tepki gösterdiği paylaşımı da mevcut.

İmamın hobileri arasında şarkıcı Demet Akalın dinlemek de var. 

Vehaber Menu