'İnanıyorum ki İzmir 2023'te gümbür gümbür gelecek'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Gençlik Kolları Kongresi'nde konuşuyor.
'İnanıyorum ki İzmir 2023'te gümbür gümbür gelecek'
2021-03-15 14:34:08   Güncelleme: 2021-03-15 14:34:08    

Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar şöyle:

"İnanıyorum ki İzmir 2023'te gümbür gümbür gelecek. Gençler ben de aşığım sizlere.

Gençlik Kollarımız her yıl saflarına 750 bin yeni üye katıyor. Önümüzdeki dönemde sizlerden iftihar verici haberler almayı diliyoruz. 

Gençler, gençlik kollarımız bilir misiniz şu anda Türkiye'nin tüm siyasi partilerinde üye kaydı noktasında bir numaradır.  Yaş konusu olmamış olsa sayı bir milyonda kalmaz. Hanımlarda da 5.5 milyon. Hanımlarda da hepsi arkadan nal topluyor. Toplamda da 11.5 milyonu aşan üye kaydına sahibiz.

AK Parti olarak  Türkiye’ye çağ atlatan mücadeleyi yürütürken kadınlarımızı ve gençlerimizi daima yanımızda bulduk. Ülkemizi 18 yılda cumhuriyet döneminin tamamında yapılan hizmetlerin 5 katını, 10 katını kazandıran AK Parti’nin farkı buradan geliyor. 

Sizler bir siyasi partinin gençlik kolları mensupları olmasının yanında yarının büyük ve güçlü Türkiye'nin önderleri olacaksınız.

Sadece geçtiğimiz asrın başından bu yana verdiğimiz mücadelelere baktığımızda gördüğümüz şudur; sizler Asım'ın neslisiniz. Yemen'de, Kudüs'te siz vardınız, siz. Balkanlar'da, Çanakkale'de siz vardınız. Gaziantep'te, Maraş'ta siz vardınız.  İstiklal Harbimizde Sakarya'da İzmir'de siz vardınız. Kıbrıs'tan Irak'a ve Suriye'ye kardeşlerimizin imdadına yetiştiğimiz her yerde siz vardınız. Ülkemizi bölmek isteyen PKK'lı alçakların karşısına dikilen Yasin Börüler Eren Bülbüller sizlerdiniz. 15 Temmuz gecesi meydanı hainlere bırakmayan sizlerdiniz. Çünkü siz Asım'ın nesliydiniz. Çünkü siz bu toprakları bin yıldır vatan haline getirmek için gözlerini kırpmadan ölümün üzerine giden kahramanlardınız.