İNCE: ERDOĞAN DÖNEMİNDE ÇOCUKLARA HAYAL KURMAYI BİLE UNUTTURMUŞUZ

''Bir öğretmen olarak bu benim ciğerime oturdu''
İnce: Erdoğan döneminde çocuklara hayal kurmayı bile unutturmuşuz
2018-06-04 13:42:55   Güncelleme: 2018-06-04 13:42:55    

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kars'ta halka seslendi. İnce'nin konuşması satır başlarıyla şöyle:

'Uçakta gelirken danışman arkadaşlar  tonlarca rapor getirmişler. Şunu söyle, bunu syöle. Onun bana anlattıklarını duymuyorum bile. Aklım başka yerde. Aklımın nerede olduğunu anlatayım önce. Dün bir arkadaşım, 'Yolda kağıt toplayan bir çocuk gördüm' dedi. Çocuğa 'Hayalin ne diye sormuş'. Çok 'En büyük hayalim büyük kağıt toplamak, onda çok para var' demiş. Bir öğretmen olarak bu benim ciğerime oturdu. Çocuğun en büyük hayali büyük kağıt toplamak. 16 yılda bu Erdoğan döneminde çocuklarımıza hayal kurmayı bile unutturmuşuz. 

'Fenerbahçe nasıl değiştirdiyse biz de öyle değiştireceğiz'

Hanımefendiler size sesleniyorum. Evde canın sıkıldı, ne yaparsın? Mobilyaların yerini değiştirirsin. Bir ferahlık gelir, sanki evi değiştirmişsin gibi bir hoş olur insan. Araban eskir arabanı değiştirirsin. Bahar gelir yazlıklarını giyer, elbiselerini değiştirirsin. Değiştirmekte fayda vardır. 16 yıldır bağırıp çağıran adamı değiştireceğiz şimdi. 16 yıldır meydanlarda bağırıp çağırıyor. Şimdi hep birlikte değiştireceğiz. Fenerbahçe nasıl değiştirdiyse biz de öyle değiştireceğiz. Hazır mıyız buna, tamam mı Kars?

'Gelin 13. Cumhurbaşkanıyla beraber olun'

(Alanın dışında izleyenlere seslenerek) Dışarıda bekleyenler gelmez misiniz sizde? Gelin 13. Cumhurbaşkanıyla beraber olun.

Vehaber Menu