İngiltere Türkiye maçı başladı!

Manchester kentindeki City of Manchester Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Türk asıllı hakem Deniz Aytekin yönetiyor
İngiltere Türkiye maçı başladı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

A Milli Takım, EURO 2016'ya hazırlıklar kapsamında bugüne kadar gol atamadığı İngiltere ile karşılaşıyor. İngiltere-Türkiye maçı TSİ 19.15'te başladı. Maça İngiltere golle başladı. 3. dakikada Kane'in attığı golle İngiltere 1-0 öne geçti.

Manchester kentindeki City of Manchester Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Türk asıllı hakem Deniz Aytekin yönetiyor. 

A Milli Takım’ın kadrosu şöyle:

Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Hakan Kadir Balta, Mehmet Topal (Kaptan), Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Volkan Şen, Cenk Tosun, Hakan Çalhanoğlu.

Karşılaşmada Deniz Aytekin'in yardımcılıklarını Guido Kleve ve Mike Pickel, dördüncü hakemlik görevini ise Daniel Siebert yapıyor.

EURO 2016'ya, elemelerin en iyi grup üçüncüsü olarak gitmeye hak kazanan ay-yıldızlı ekip, finallere hazırlık kapsamında oynadığı 4 maçta Katar ve Avusturya'yı deplasmanda, İsveç'i Antalya'da aynı sonuçla 2-1 yendi, Yunanistan ile İstanbul'da golsüz berabere kaldı.

2015 yılını namağlup kapattıktan sonra, 2016'daki 2 maçını da kazanan, 13 maçtır yenilmeyen, son FIFA dünya sıralamasında 13. sırada yer alan Türk Milli Takımı, "futbolun beşiği" olarak nitelendirilen İngiltere karşısında çıkışını sürdürmek istiyor.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü