iPhone 15’in fiyatı ne olacak?

Yeni iPhone’un detayları ve fiyatı Apple’ın dünya çapında merakla beklenen ve yarın düzenlenecek tanıtım etkinliğiyle açıklanacak. Etkinliğin yıldızı yeni iPhone 15 olacak.
iPhone 15’in fiyatı ne olacak?
2023-09-11 13:57:22   Güncelleme: 2023-09-11 13:57:22    

Habertürk’ten Cem Özenen’in haberine göre Apple’ın gerçekleştireceği ‘Wonderlust’ etkinliğinde markanın yeniliklerinin tanıtımı gerçekleştirilecek. En çok merak edilenlerde iPhone 15 geliyor. Etkinlikte hem yeni akıllı modelin özellikleri hem de fiyatları açıklanacak.

iPhone 15 ve Apple Watch Series 9’un yanı sıra çok sayıda yenilik söylentisi var. Bunların en başında ise yeni bir AirPods aile üyesi yer alıyor. Bunun yanı sıra Mac’leri bu organizasyonda görmek de bir olasılık olarak yer alıyor. Haziran ayında WWDC’deki gösterinin en büyük sürprizlerinden biri olan Vision Pro’nun da burada yine gösterinin bir parçası olabileceği de konuşuluyor. Markanın, Series 9 ve Ultra 2’de çeşitli sensör ve donanım iyileştirmeleri yapacağı belirtiliyor. Bu, kalp atış hızı sensörünün güncellenmiş bir versiyonunu içeriyor. Raporlar yeni sensörün daha hassas olduğunu belirtiyor.

Markanın bu yeni modelinin en üst donanımlı versiyonunun fiyatının 100 bin TL’nin üzerinde olacağı tahmin ediliyor.