İş Bankası aidatsız karttan aidat kesti

Müşteri temsilcisine ulaşan öğrenci, 'Aidatı iade edemeyiz' yanıtını aldı.
İş Bankası aidatsız karttan aidat kesti
2018-12-15 16:46:37   Güncelleme: 2022-03-24 08:17:50    

Ankara'da yaşayan bir üniversite öğrencisi, bankanın 'İş'te Üniversiteli Aidatsız Kredi Kartı' uygulamasından yararlandı. Ancak gelen ekstrede 25 TL tutarında yıllık kart ücreti kesildiğini gördü. Müşteri temsilcisini arayan üniversite öğrencisi, 'Bunu iade etmemiz mümkün değil. Ancak isterseniz alışverişlerinizde avantajlı puanlardan ya da ucuza sinema biletinden yararlanabilirsiniz' yanıtı aldı. 

Gönderilen ekstreyi ve müşteri temsilcisiyle yaptığı konuşmayı soL Haber'le paylaşan üniversite öğrencisi, 'Kredi kartının tanıtırken aidatsız diye tanıtıyorlar. Ama ekstreye aidat yansıtıyorlar. Bu, tüketiciyi kandırmaktır. Yalan söylüyorlar. Üstelik itiraz ettiğimizde de saçma sapan öneriler sıralıyorlar. Ben ucuz sinema biletinden ya da avantajlı puanlardan yararlanmak istemiyorum. Sadece vaat ettikleri gibi, kredi kartından aidat kesmesinler.Bu konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne de ilettim. Müşterilerini aptal yerine koyan bankalar bunlar. Hakkımı sonuna kadar arayacağım' dedi.

SoL'dan Ahmet Çınar'ın haberine göre, bankanın söz konusu kredi kartını tanıtırken kullandığı görsel şöyle: 

AİDAT KESİYORLAR!

İş Bankası'nın 'Aidatsız Kredi Kartı' diyerek dağıttığı kattan yıllık kart aidatı kestiğini 'itiraf' eden ekstre ise şöyle: 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü