İş Bankası'ndan sirk tepkilerine yanıt!

İş Bankası'nın Olympia Sirki Vialand Gösteri Merkezi’nde! adlı kampanyasına gösterilen tepkilere İş Bankası yaptığı açıklama ile yanıt verdi.
İş Bankası'ndan sirk tepkilerine yanıt!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İş Bankası'na Olympia sirki tepkisi haberi!

 

İş Bankası'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

 

Vialand firması ile süre gelen iş birliğimiz kapsamında, Vialand Tema Park ve diğer etkinliklerden Bankamız müşterilerinin ayrıcalıklı olarak yararlanabilmesi için çeşitli kampanyalar yapılmakta olup, Vialand Gösteri Merkezi'nde yer almakta olan Olympia Sirk etkinliği de bu çalışmalardan biridir. Yürütülen kampanya çalışmaları, kampanyaya konu olan etkinliğe katılmayı tercih eden müşterilerimize ödeme ayrıcalığı sunmak üzerine kurgulanmıştır.

Vialand Olympia Sirk'i kapsamındaki geri bildiriminiz Vialand firması ile paylaşılmış, sirkin aslen insanlar tarafından sergilenen akrobasi gösterileri üzerine kurulduğu ve sirk kapsamında yer alan birkaç hayvan türüne ise sadece fotoğraf çektirmek amaçlı olarak yer verildiği öğrenilmiştir.

Sirkin devamı için sadece insanların yer aldığı akrobasi gösterilerine devam edileceği ve başka herhangi bir canlının fotoğraf çekimi için dahi olsa sirkte yer almayacağı konusunda teyit alınmıştır.

Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür eder, konuyla ilgili hassasiyetin Bankamız tarafından dikkate alındığı hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.