IŞİD'lilerden Komünist Gençlik'e: Nefes alamayacaksınız!

Komünist Gençlik'in düzenlediği 'İTÜ IŞİD'cilere Boyun Eğmez' çalışmasının ardından IŞİD sempatizanları Komünist Gençlik'i 'Nefes alamayacaksınız' diye tehdit etti.
IŞİD'lilerden Komünist Gençlik'e: Nefes alamayacaksınız!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

IŞİD'liler Komünist Gençlik üyelerini ''nefes alamayacaksınız'' diye tehdit etti. İTÜ'de IŞİD'e yakınlığıyla bilinen kişilerin cihad çağrısı yapması büyük yankı uyandırmıştı. Ardından Komünist Gençlik "İTÜ IŞİD'cilere Boyun Eğmez" isimli bir çalışma başlattı. Çalışmanın açıklamasında ''ODTÜ’den sonra İTÜ de bir süredir IŞİD ile bağı açık olan cihatçı çetelerin çalışma yaptıkları, örgütlendikleri bir yer haline getirilmeye çalışılıyor. İttihadı İslam adlı IŞİD’ci çete hem sosyal medya hesaplarından hem de http://ittihadiislam.biz sitesi üzerinden yaptıkları yayınlarla İTÜ’de düzenli olarak toplantılar yaptıklarını duyurup, bu toplantılar ile cihada çağrıda bulundular'' denildi.

''İttihad-i İslam ismini kullanan IŞİD'liler, sosyal medya hesaplarından Komünist Gençlik'i tehdit etti. ittihadiislam.biz sitesinde yapılan açıklamada, "Yüzlerine söylediğimizi yine söylüyoruz; Eğer İstanbul Teknik Üniversitesi’nde alnı secdeye değen bir insana sıkıntı çıkarırsanız karşınızda bizleri bulacaksınız ve sizinle bugünden sonra tatlı dille konuşmayacağız. İTÜ’de Komunist Gençlik artık nefes alamayacak. Allah din düşmanlarının emellerini boşa çıkarsın. Âmin'' ifadelerine yer verildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü