İSLAMCI DERNEK BAŞKANI '4 ERKEK ÇOCUĞA TECAVÜZ'DEN TUTUKLANDI!

İslamcı Gençlik İlim ve Hikmet Derneği’nin Genel Başkanı Rafet Ermiş, 4 erkek çocuğa tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İslamcı dernek başkanı '4 erkek çocuğa tecavüz'den tutuklandı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Gençlik İlim ve Hikmet Derneği (GİHDER) Genel Başkanı Rafet Ermiş, Sinop’un Gerze ilçesinde 4 erkek çocuğa tecavüz etmesi nedeniyle tutuklandı.

GİHDER isimli dernekte genellikle küçük yaşta çocukların katıldığı İslami eğitim ile Kuran kursları verildiği öğrenilirken, skandalın çocukların ailelerine durumu haber vermesi üzerine ortaya çıktığı öğrenildi.

Tecavüzden tutuklanan Ermiş'in dört çocuk ve bir torun sahibi olduğu ve İstanbul Kağıthane Belediyesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü’nde teknik memur olarak görev yaptığı öğrenilirken kurslara katılan çocukların şikâyeti üzerine aileleri Ermiş hakkında suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan ve  ardından tutuklanan Rafet Ermiş, İstanbul Sağmalcılar Cezaevi’ne konuldu.


Çocuk tacizi nedeniyle tutuklanan bir başka isim Akit yazarı Hüseyin Üzmez psikolojik sorunları ve prostat rahatsızlığı gerekçe gösterilerek tahliye edilmiş, bir süre sonra da ölmüştü.

Vehaber Menu