İsmail Saymaz'a Twitter'da ırkçı saldırı!

Gazeteci İsmail Saymaz, vekillerin Ankara saldırısında 29 kişinin ölümüne sebep olan bombacının taziyesine katılmasını eleştirdi. Sivil ölümleri ırklara göre değerlendiren ırkçılar geri durmadı, Saymaz'a Twitter hesabından saldırdı. Çok sayıda sivil, mas
İsmail Saymaz'a Twitter'da ırkçı saldırı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2022-03-24 05:32:18    

Gazeteci İsmail Saymaz Ankara saldırısını gerçekleştiren bombacının taziyesine katılan vekilleri sosyal medya hesabından ' Bir vekilin, 28 masumun ölüme yol açan canlı bombanın taziye çadırında ne işi var? 'türkiyelileşmek' bu muydu? anlamak mümkün değil...' sözleri ile eleştirdi. Irkçılar İsmail Saymaz'a sosyal medya hesabından hakarete varan yorumlar yaptı.

İsmail Saymaz tepkilerin ardından 'En küçük eleştiriye bile tahammül kalmadıysa, yakası bağrı açılmadık küfürler yağdırılıyorsa... kim kimle nasıl konuşacak, nasıl barışacak?' dedi.

 

Diğer yandan 29 kişinin hayatını kaybettiği, 61 kişinin de yaralandığı Ankara saldırısıyla ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı. 

Ankara'daki bombalı saldırının hemen ardından düzenlenen operasyonlarda farklı illerde 22 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerden biri emniyette, 7'si savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakılmış, 14 kişi ise mahkemece tutuklanmıştı.