Israel Katz: Türk milleti sizden utanıyor

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Hamas lideri Yahya Sinvar ile montajlı bir fotoğrafla hedef aldı ve “Türk milleti sizden utanıyor!” ifadesini kullandı.
Israel Katz: Türk milleti sizden utanıyor
2024-08-11 15:04:52   Güncelleme: 2024-08-11 15:04:52    

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, son dönemdeki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldığı sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Katz, X hesabından Erdoğan ile Hamas'ın yeni Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar'ın montajlanmış bir fotoğrafını paylaşarak Erdoğan'ı hedef aldı.

Paylaşımında, Erdoğan ve Sinvar’ı yan yana gösteren görselin yanı sıra, “Erdoğan’ın yeni arkadaşı, Hamas’ın lideri, toplu katliamcı Yahya Sinvar. Türk milleti sizden utanıyor!” ifadesini kullanan Katz, daha öncede Türkiye'nin NATO'dan ihraç edilmesi çağrısını yapmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda ise sosyal medyadan Erdoğan'ı hedef aldığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP'nin sosyal medya hesaplarını etiketleyerek Türkiye iç siyasetinde de etkili olmaya çalışmıştı.

Vehaber Menu