İsrail'den Gazze'deki kilise ve camiye saldırı: Ölü ve yaralılar var

İsrail, bu defa Gazze'deki Rum Ortodoks Kilisesi'ne saldırı düzenledi. İlk belirlemelere göre şu ana kadar 2 can kaybının olduğu saldırıda çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. İsrail ordusunun hava saldırılarında Gazze Şeridi'nde bir caminin daha tamamen yıkıldığı bildirildi.
İsrail'den Gazze'deki kilise ve camiye saldırı: Ölü ve yaralılar var
2023-10-20 06:41:22   Güncelleme: 2023-10-20 06:41:22    

Çatışmaların devam ettiği İsrail-Filistin hattında kurumlar ve sivil insanlar bombaların hedefi oldu. İsrail ordusu, Gazze'deki okul, cami ve hastanelerin ardından bu defa bir kilise vurdu.

İsrail, Gazze Şeridi’ni hedef gözetmeden vurmaya devam ediyor. İsrail, Gazze Şeridi’nde bulunan Rum Ortodoks kilisesi Saint Porphyrius’a hava saldırısı düzenledi. Saldırıda, ilk belirlemelere göre en az 2 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişide yaralandı. Kilisede, İsrail saldırıları nedeniyle yerinde edilmiş Filistinlilerin bulunduğu açıklandı.

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI

Bölgedeki Rum Ortodoks Kilisesi Saint Porphyrius’a düzenlenen saldırının ardından Gazze'deki İçişleri Bakanlığı açıklama yaptı. Açıklamada, 'İsrail'in Gazze'deki Rum Ortodoks Kilisesi'ne düzenlediği saldırıda ölen ve yaralananlar var' ifadelerine yer verildi.