İstanbul Avcılar'da kadın şarkıcı bacağından vuruldu!

Gece kulübünde solistlik yapan D.K., şarkı söylemek için oturduğu müşterinin masasından kalkmak isteyince tabancayla bacağından vuruldu.
İstanbul Avcılar'da kadın şarkıcı bacağından vuruldu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2023-04-12 20:10:43     ©DHA

Olay, 2 gün önce Avcılar'da saat 04.00 sıralarında bir gece kulübünde meydana geldi. 32 yaşındaki bir çocuk annesi D.K., şarkı söylediği 2 müşterinin bulunduğu masadan kalmak istedi. İddiaya göre Mehmet ismindeki müşteri, D.K.'nın masadan kalkmasına itiraz edip kadını bacağından tabancayla yaraladı; ardından da kayıplara karıştı.

'ŞUAN KOLTUK DEĞNEKLERİYLE GEZİYORUM'
Olayla ilgili Küçükçekmece Adliyesi'ne giderek savcılığa suç duyurusunda bulunan D.K. yaşadığı o anı şöyle anlattı:
'Sahne esnasında bir masanın şarkı isteği olduğunu söylediler; masaya gittim. Birlikte şarkı söyledik; bir süre sonra programıma sahnede devam etmek istedim. Masadaki bir müşteri silahını gösterip 'Oturacaksın lan' dedi. Mekan sahibi müşteriyi sakinleştirip olay çıkmasın diye masada şarkı söylemeye devam etmemi söyledi. Bir süre daha şarkı söyledim; sonra yeniden kalkmak için müsaade istedim. Bu sırada da eli silahı o kişi beni bacağımdan vurdu. Müzisyen arkadaşım beni hastaneye götürdü. Kurşun nedeniyle bacağımdaki kemik parçalandı; şuan koltuk değnekleriyle geziyorum.'

'PSİKOLOJİM BOZULDU'
'Böyle mekanlarda üst araması yapılması gerekiyor. Beni vuran kişi nasıl içeri silahla girdi bilmiyorum. İlk defa başıma böyle bir olay geldi' diyen D.K., 'Bu olaydan sonra psikolojim bozuldu. 3 gündür neredeyse 2-3 saatlik uykuyla ayakta duruyorum. Yaklaşık 1,5 ay kadar fiziki tedavim devam edecek, inşallah sakatlığım olmaz. Fiziki tedavimin ardından psikolojik tedavi alacağım. Kızımla bile ilgilenemeyecek durumdayım. Normal hayatıma nasıl döneceğim bilmiyorum. İnşallah bu olay son olur; kadına şiddet son bulur' dedi.