İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, ASTROLOG MERAL GÜVEN HAKKINDA 'FENERBAHÇELİLERE KÜFÜRDEN' SORUŞTURMA BAŞLATTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, paylaştığı videoda Fenerbahçelilere yönelik küfürler eden astrolog Meral Güven hakkında, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan soruşturma başlattı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, astrolog Meral Güven hakkında
2024-05-27 17:01:42   Güncelleme: 2024-05-27 17:01:42    

Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia eden ama tahmini boşa çıkan astrolog Meral Güven, hem Fenerbahçeli hem de Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekmişti. Güven, gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, Fenerbahçelilere ağza alınmayacak küfürler etmişti. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Güven hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan resen soruşturma başlattı.

Meral Güven, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer vermişti:

'Yüce Mevlama şükürler olsun ki hevesinizi kursağınızda bıraktı. Geçen yıl ölmüş çocuğuma küfür edip, beni tehdit ediyordunuz ve adamın böyle işte hevesini kursağında bırakırlar. Oh canıma değsin, beter olun. Allah'a ortak koşmak neymiş gördünüz mü? Rabbim sana şükürler olsun dualarımı kabul ettin. Yarabbim çok şükür. Beni Allah gibi gördünüz ya alın bakalım sonuca, beter olun öyle küfür edilmez böyle hevesinizi kursağınızda bırakırlar.'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü