İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Yıldız: Yarın boyumuzun ölçüsünü alacağız

İYİ Parti'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Muharrem Yıldız ve parti temsilcileri Papatya Caddesi’nde davul zurnalı yürüyüş gerçekleştirdi. Son seçim çalışmasını gerçekleştirdiklerini ifade eden Yıldız, 'Üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyoruz. İnsanlara ulaşmak için çok gayret ettik, Esenyurt’u anlattık, burada neler yapacağımızı anlattık. Esenyurtluların bize sahip çıkacağına inanıyorum. Artık yarın da boyumuzun ölçüsünü alacağız' dedi.
İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Yıldız: Yarın boyumuzun ölçüsünü alacağız
2024-03-30 20:11:43   Güncelleme: 2024-03-30 20:11:43    

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız ve parti temsilcileri Esenyurt’taki İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nden Papatya Caddesi’ne kadar konvoy oluşturdu. Papatya Caddesi’ne gelindiğinde Yıldız ve beraberindekiler davul zurnalı yürüyüş gerçekleştirdi. Vatandaşlarla ve caddedeki esnafla selamlaşan Yıldız, çocuklara da çikolata dağıttı.

'Esenyurt'ta 1 Nisan şakası yapacağımızı düşünüyorum'

Son çalışmalarını gerçekleştirdiklerini söyleyen Muharrem Yıldız, 'Artık seçimin son günü, yarın herkes sandığa gidecek. Bugün de son çalışmamızı yapıp birazdan sonlandırmış olacağız. Bulunduğumuz Kıraç’taki kapalı bir cadde. Bu caddeyi ben çok seviyorum. Burada yaşayan insanlar da Esenyurt’a göre biraz daha mütevazı, Esenyurt’un o kalabalık ve yabancıların da çok az olduğu bir yer. Burada yaşayan insanlar kendi evleri boş kalsa ve kiracı bulamasalar bile yabancılara kiraya vermiyorlar. Üzerimize düşeni yaptığımıza çok dolaştığımıza inanıyoruz. İnsanlara ulaşmak için çok gayret ettik, Esenyurt’u anlattık, burada neler yapacağımızı anlattık. Yaşlılarla, gençlerle, mahalle muhtarlarıyla, halka dayalı, sosyal belediyecilik ve öncelik Esenyurt’un güvenliği dedik. Daha sonra gençlerimiz, yaşlılarımız, çalışan ve çalışmayan hanımlarımız dedik. Halka dayalı projelerimizi anlattık. Ben inanıyorum ki insanlar anladı. Esenyurtluların bize sahip çıkacağına inanıyorum. Artık yarın da boyumuzun ölçüsünü alacağız. Bugün insanların bizi karşılaması güzeldi. Bu sokakta bize olan yakınlıkları, çocukların resim çektirmesi, ailelerin yanımıza gelip bizi tebrik etmesi güzeldi. İnsan bunları görünce mutlu oluyor. Bu sandığa da yansırsa Esenyurt’ta 1 Nisan şakası yapacağımızı düşünüyorum' diye konuştu.