İzmir metrosunda bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı!

İzmir'in Bornova ilçesinde metro istasyonunda, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında, 2 şüpheli gözaltına alındı.
İzmir metrosunda bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı!
2024-02-01 10:59:34   Güncelleme: 2024-02-01 10:59:34    

Dün akşam saatlerinde Bornova Metro İstasyonu'nda meydana gelen olayda, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki grup arasında başlayan tartışma bıçaklı bir kavgaya dönüştü. Olay sırasında, amca çocukları olduğu öğrenilen 19 yaşlarındaki Emirhan Yıldız ve Serdar Yıldız bıçak darbeleri alarak yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakletti. Emirhan Yıldız hastanede yaşamını yitirirken kuzeni Serdar Yıldız'ın tedavisin devam ediyor. Emirhan Yıldız'ın cenazesi savcı incelemesinden sonra İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Şüpheliler gözaltında

 İzmir emniyetinin yürüttüğü çalışmada şüpheliler 17 yaşındaki K.P. ve 19 yaşındaki Y.K. gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Soruşturma hala devam ediyor.

Vehaber Menu