Jennifer Lopez konseri bakana istifa çağrısı eylemine dönüştü!

Jennifer Lopez'in Fas'ın Rabat kentindeki konseri sonrası ülkedeki bazı muhafazakar siyasetçiler İletişim Bakanı Mustafa Khalfi'nin istifasını istedi.
Jennifer Lopez konseri bakana istifa çağrısı eylemine dönüştü!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2022-01-23 05:58:07    

Jennifer Lopez Foto Galerileri için tıklayınJennifer Lopez Videoları için tıklayın

İktidardaki Adalet ve Kalkınma Partisi'nin önde gelen isimleri, Lopez'in Mawazine Festivali'ndeki sahne performansı ile 'kamu ahlakına aykırı davrandığını' söyledi.

 

İletişim Bakanı Mustafa Khalfi de, J-Lo konserinin devlet televizyonunda yayımlanmasına izin vermiş olması yüzünden eleştirilerin hedefi oldu.

Khalfi ise Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, 2M televizyonunun etik komitesiyle görüşeceğini, yapılan yayının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Yerel medya bakanın istifa çağrılarını ise reddettiğini yazıyor.

160 bin kişi izledi

Jennifer Lopez geçen hafta Cuma günü 160 bin seyirci önünde konser vermiş, şov ufak bir gecikmeyle Fas Devlet Televizyonu 2M'de de yayımlanmıştı.

J-Lo'nun konserdeki giysilerini 'fazla açık' bularak eleştiren yerel medya, şarkıcının sahnedeki kimi hareketlerini 'açık saçık ve kışkırtıcı' diye yorumladı.

Fas'ta bazı milletvekilleri de Eğitim, Kültür ve İletişim Komisyonu'nun, bu konserin niçin televizyondan yayımlandığını incelemesini istedi.(BBC)