Jet Turizm şoförü yolculara sopayla saldırdı!

İskenderun'dan İstanbul'a giderken Dörtyol ilçesi çıkışında arızalanan Jet Turizm'e ait otobüsün şoförü, üç buçuk saatlik gecikmeye isyan eden yolculara kalasla saldırdı.
Jet Turizm şoförü yolculara sopayla saldırdı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Cuma akşamı 21.15'te İskenderun'dan çıkarak İstanbul'a hareket eden Jet Turizm'e ait 06 DT 4353 plakalı otobüs Hatay çıkışında arızalandı. Yol kenarındaki üç buçuk saatlik bekleyişe rağmen yolculara hiçbir bilgi verilmemesi ve yeni araç çağırılmaması nedeniyle yolcular isyan etti.

Yolcuların isyan etmesine sinirlenen şoför, otobüsün bagajından aldığı bir kalasla üniversite öğrencisi E.G.'ye saldırdı. Yolcuların tepkisi üzerine geri adım atan şoför tehditlerini bir süre daha sürdürdü.

Şoför ve firma görevlileriyle iletişim kanalı kapanan yolcular firmanın Ankara şubesini arayarak, saatlerce bekletilmelerine rağmen yeni bir araç gönderilmediğini ilettiler. Ancak yetkililerden "durumun kendileriyle ilgili olmadığı" ve şoförlerin firmadan bağımsız olarak çalıştıkları yanıtını aldılar.

Uzun bekleyiş neticesinde getirilen eski, bakımsız ve güvenlik standartlarının uzağında bir otobüsle yolcular İstanbul'a yolculuk etmek zorunda bırakıldı.

Şoförün kalasla saldırı girişiminde bulunduğu öğrenciler suç duyurusunda bulunacaklarını belirttiler.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü