KADIKÖY'DE HAFRİYAT KAMYONUNUN EZDİĞİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN HİKAYESİ ORTAYA ÇIKTI!

İstanbul Kadıköy'de hafriyat kamyonunun çarpması sonucu yaşamını yitiren genç kadının İstanbul'a mühendislik fuarı için gelen 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Özge Kandemir olduğu belirtildi. Hafriyat kamyonu şoförü de adli kontrolle serbest bırakıldı.
Kadıköy'de hafriyat kamyonunun ezdiği üniversite öğrencisinin hikayesi ortaya çıktı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İstanbul Kadıköy'de dönüş yapan hafriyat kamyonunun altında kalarak hayatını kaybeden genç kadının üniversite öğrencisi Özge Kandemir olduğu ortaya çıktı. Erciyes Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisi Kandemir'in bir mühendislik fuarı için Ankara'dan İstanbul'a geldiği, arkadaşlarıyla buluşmak için Kadıköy'e gittiği sırada kazanın yaşandığı öğrenildi.

Habertürk'ün haberine göre, Erciyes Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 3'üncü sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Özge Kandemir'i ölüme götüren olay bir mühedislik fuarını takip etmek için arkadaşıyla Kayseri'den istanbul'a hareket etmesiyle başladı. İki arkadaş yolculuk öncesi Kandemir'in ailesinin Ankara'daki evine uğradı. Annesi aynı gün haberlerde izlediği ve bir üniversitelinin hayatını kaybettiği kazadan etkilenerek, "Kızım yollar tehlikeli, uçakla git" dedi.

Bunun üzerine iki arkadaş, İstanbul'a uçakla gitme kararı aldı. 1 saatlik yolculuğu ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen Kandemir, uçaktan iner inmez annesine, "Anneciğim geldik, bagaj bekliyoruz" diye mesaj attı. 

İki genç, bu mesajından sadece birkaç saat sonra arkadaşlarıyla buluşmak için Kadıköy'e gitti. Özge Kandemir, Kadıköy Caferağa Mahallesi'ndeki Tuğlacı Emin Bey Sokağı'nın girişindeki kaldırımda arkadaşlarıyla sohbet ederken malzeme yüklü hafriyat kamyonunun altında kalarak ağır yaralandı.

Genç kadın, kaldırıldığı hastaneden yaşamını yitirdi. Kamyon sürücüsü Aydın Y., sevk edildiği adliyede adli kontol tedbiriyle bırakıldı.