Kadın motosiklet sürücüsü: Polisler bize ceza yazmıyor

Motosiklet sürücüsü genç kadının söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Kadın motosiklet sürücüsü, birçok defa trafik kuralını ihlal etmesine rağmen polislerin kendisine ceza yazmadığını öne sürerek '3 cezam vardır, ama yemem gereken ceza sayısı en az 30' dedi.
Kadın motosiklet sürücüsü: Polisler bize ceza yazmıyor
2023-01-24 17:15:56   Güncelleme: 2023-01-24 17:15:56    

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, kadın motor sürücüsünün kendisiyle ve trafikte yaşadıklarıyla ilgili iddia ettikleri dikkat çekti. 'Son Susturucu' isimli Youtube kanalında paylaşılan görüntülerde kadın motosiklet sürücüsü şunları anlattı:

'Kadın motorcu olmanın en büyük avantajı da polislerdir yani. Polisler kadın olduğumuz için gerçekten bize hiçbir zaman ceza yazmıyor. 3 cezam vardır, ama yemem gereken ceza sayısı en az 30.
Ben sigorta yapmam, plaka takmam çoğu zaman, taktığım zamanlar maskeyle kapatırım, muayeneden geçmem, ehliyetim yetmez, 16 yaşında aldığım ehliyetle duruyorum, asla yükseltmiyorum, 'Niye para vereyim kafasındayım' çünkü polisler bana ceza yazmıyor. Bir gün 20 tane polis durdurdu, bende plaka yok, kask yok, ehliyet yok sigorta yok. Dediler ki şimdi ne yapalım sana, dedim ne istiyorsanız onu yapın. Hiçbir şey yapmayacağız dediler gittim.'

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü