Kadın şiddeti: Erkek arkadaşını yatağa idrarını yaptığını iddia ederek bıçakladı

Louisiana eyaletinde yaşanan olay duyanları şaşkına çeviriyor. East Baton Rouge kentinde bir kadın, 'yatağa idrarını yaptığı' gerekçesiyle erkek arkadaşını bıçakladı. Kadın şimdi cinayetten yargılanıyor.
Kadın şiddeti: Erkek arkadaşını yatağa idrarını yaptığını iddia ederek bıçakladı
2023-01-18 19:39:41   Güncelleme: 2023-01-18 19:39:41    

East Baton Rouge Şerif Ofisi'nden yapılan açıklamada cumartesi günü erkek arkadaşını öldürmeye teşebbüs eden bir kadının tutuklandığı belirtildi. Hastanede tedavi altına alınan kurbanın göğsünün sol tarafında bıçak yarası vardı ve akciğeri delinmişti.

Polise konuşan kurban, bir buçuk yıldır beraber olduğu 25 yaşındaki kız arkadaşı Briana Lacost'un öfkelendiğini ve bu nedenle bıçaklandığını açıkladı. Kurban bıçaklanmaya neden olan durumun ise 'yatağa idrarını yapması' olarak açıkladı.

İfadelerde Briana ve erkek arkadaşının bir gece önce dışarıya eğlenmeye gittikleri ve ikisinin de sarhoş olduğu belirtildi. 

Polise konuşan kurban, yatağa idrarını yaptıktan sonra Briana'nın yumruklarıyla uyandığını söyledi. Kız arkadaşının yumruklarından kurtulmaya çalışan kurban, daha sonra Briana'nın mutfaktan bıçak almasıyla ağır şekilde yaralandı.

Briana, kendisiyle konuşan dedektiflere erkek arkadaşıyla ayrılmayı planladığını söyledi. Sonrasında ise erkek arkadaşının yatağa idrarını yapmasının ardından onu yataktan attığını ve tartışmanın bu şekilde devam ettiğini söyledi.

Briana, tartışma sırasında erkek arkadaşının onu boğmaya çalıştığını ve kendini savunmak için mutfaktan bıçak alarak erkek arkadaşını bıçakladığını söyledi. İlk yardımı kendisi yapan Briana, sonrasında erkek arkadaşını hastaneye götürdü. 

Briana, ikinci dereceden cinayette teşebbüsten yargılanıyor.