Kadınlar erkeğe tecavüz edip yol kenarına attı!

Zimbabwe'de sperm çalma vakaları her geçen gün artıyor.
Kadınlar erkeğe tecavüz edip yol kenarına attı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Zimbabwe'nin Bulawayo şehrinde üç kadın, bir erkek otostopçuya onu gideceği yere bırakma teklifinde bulundu.

Polise ifade veren erkek, kendisini cinsel ilişkiye zorlayan kadınların, spermlerini aldıklarını ve kendisini yol kenarında bıraktıklarını belirtti.

Polisler  erkeğin şehrin 6. bulvarında kadınların aracına bindiğini, kadınlar aniden rotasını değiştirince adamın şüphelendiğini, kırsalda bir alanda kadınların aracı park ettiğini ve cinsel saldırıya başladığını açıkladı.

Kadınlardan sadece birinin prezervatif kullandığı, diğer iki kadının korunmasız cinsel ilişkiye girdiği belirtilirken, kadınların spermleri aldıktan sonra adamı araçtan indirerek gözden kayboldukları belirtildi. Polis zanlıların bulunması için soruşturma başlattı.

Polis müfettişi Simango, erkeğin spermlerini kadınların neden aldıklarını açıklamadı

Bu olay Zimbabwe'de 2011 ve 2012'de ülke genelinde yaşanan cinsel saldırılarla büyük benzerlikler taşıyor. Bu saldırılar ülkedeki  geleneksel şans arttırıcı Juju' ritüellerinde erkek spermine ihtiyaç duyulmasından kaynaklanıyor.

Ülkedeki basın kuruluşlarına göre  kurbanlar ya bıçakla veya silahla tehdit ediliyor ya da uyuşturucu verilerek cinsel ilişkiye zorlanıyor. Sperm alındıktan sonra erkekler bırakılıyor.

Ülkede görülen bir başka davada üç kız kardeş ve bir erkek yargılanmış. Zanlılar, erkek otostopçuya saldırmak ve spermlerine el koymakla suçlanmışlardı. Basında 'Nhokwara Bacıları' olarak bilinen üç kız kardeş yaklaşık 20 civarı erkeğe tecavüz etmiş, bindikleri arabanın kaza yapması sonucu yakalanmışlardı. Bu olay beyaz perdeye 'Günahkarlar' (Sinners) isimli filmle aktarılmıştı.