Kadınlara penisini gösteren tacizci: Cinsel sorunlarım var!

Ankara'da adres sorma bahanesiyle kadınlara penisini gösteren tacizci, cinsel sorunları olduğunu söyledi.
Kadınlara penisini gösteren tacizci: Cinsel sorunlarım var!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Ankara Çankaya'da otomobilinin içinde mastürbasyon yapıp kadınlara yol soran bir kişinin Twitter'da yaptığı paylaşımlar sosyal medyada tepki görmüştü.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre Ankara Emniyet Müdürlüğü, ‘Çankaya’daki sapığı şikayet ediyoruz’ ismiyle sosyal medyada başlatılan kampanya sonrası, arabasından kadınları taciz eden kişinin kimliğinin tespit edilerek yakalandığını ve Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edileceğini duyurdu.

Açıklamada, Twitter’da ‘Dev_Ank’ kullanıcı adıyla kadınlara yönelik tacizlerini yayan kişiye yönelik Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği’ne ve 155’e dün saat 20.00 itibariyle yaklaşık 2 bin ihbar mailinin geldiği belirtildi.

D.K. isimli şahsın yakalandığı şöyle anlatıldı: “Twitter üzerindeki paylaşımlardan yer ve saat tespitine yönelik çalışmalar yapılarak şahsın beyaz renkte Fiat marka bir araç ile bunları gerçekleştirdiği tespit edilmiş, PTS kameralarından geçişler titizlikle incelenmiş, 06 … … plakalı Fiat Fiorino marka araçla suçun işlenmiş olduğu düşünülerek araç sahibinin D.K. isimli şahıs olduğu öğrenilmiş, isim üzerinden diğer sosyal medya araçlarından şahsın fotoğrafları temin edilerek şahsın Twitter üzerinden paylaşımları yapan şahıs olduğu kesin olarak tespit edilmiş, Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla dün saat 23.45’te şüpheli D.K. evinde yakalanmış, evinde yapılan aramada suç ve suç unsuruna rastlanılmamış, evinde bulunan tüm elektronik cihazlar Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla el konulmak üzere tarafımızca muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli D.K, yapılacak tahkikattan sonra mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığına birimimiz tarafından sevk edilecektir.”

 

Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen zanlının polisteki ilk sorgusunda “Cinsel sorunlarım vardı” şeklinde konuştuğu belirtildi.