Kadınların rahatça orgazm olduğu 8 pozisyon!

Onedio, kadınların zevk aldığı seks pozisyonlarını derledi.
Kadınların rahatça orgazm olduğu 8 pozisyon!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2023-05-04 23:42:57    

Doggy style videoları için tıklayın

1-Kucak

Bu pozisyon kadın için oldukça rahat ve her yöne hareket etmesi açısından önemli. İleri-geri hareketle G noktası bile bulunabilir.

2-Masa Üstü

Kadınlar için bir başka ideal pozisyon erkeğin ayakta kendisinin ise erkeğin bel hizasında yatar durumda olduğu andır. Burada erkek kontrolü ele alıp daha derin bir penetrasyon ile kadın için zevki doruk noktasına çıkarabilir.

3-Dik Doggy Style

Aslında pek bilinmeyen ama kadınlar için oldukça zevkli olabilecek bir pozisyon. Normal doggy style da harika olmasına rağmen burada kadın eğilmeyip pozisyondaki gibi biraz dik bir açıyla durduğunda, penis vajinaya sertçe sürtünerek klitorisin genişlemesini sağlar ve zevki artırır.

4-Ters Cowgirl

Dürüst olmak gerekirse, iş boşalmaya gelirse normal cowgirl pozisyonu buna oranla hep ikinci planda kalır. Kontrol kadında olduğu için G noktasını keşfetme yolunda en heyecan ve zevk verici pozisyonlardan biridir.

5-Normal Cowgirl

En eski ve en bilinen pozisyonlardan biri. Bazen ipleri elinize alarak kendi zevk noktalarınızı keşfedebilirsiniz. İşte bu da onlardan biri. Üstte olan kazanır.

6-Yan Yatar

Yatakta bu pozisyonda uyuduğunuzu düşünün. Partneriniz arkadan size yaklaşıyor ve pozisyonu hiç bozmadan biraz oynaşıyor ve sonra aksiyona başlıyorsunuz. Açısı itibariyle bir kaşık şeklini de andıran bu pozisyon kadınları orgazma götüren yöntemlerden biri. Burada erkeklere tavsiyemiz pozisyonu hiç bozmadan bitirmeleri.

7-Özel Misyoner

Misyoner pozisyonu için etrafta yastık yoksa bacaklarınızı en üst noktaya kadar kasarak kaldırın ve partnerizin omuzlarına koyun. Bu, penetrasyonu maksimum seviyeye çıkaracaktır.

8-Misyoner Altta Yastık

Misyoner sıkıcı gelebilir ama bunu hiç altınıza yastık alarak denediniz mi? İnanın bize ne kadar fark olduğunu göreceksiniz ve bundan vazgeçemeyeceksiniz.

Vehaber Menu