Kafayı sıyırmak üzereyim!

CNN Türk'e konuk olan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
Kafayı sıyırmak üzereyim!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Abdurrahim Albayrak dün CNN Türk’teki “Hafta Sonu Keyfi” programına konuk oldu. İşte Albayrak’ın birbirinden önemli açıklamaları:

- Allah rakip taraftarlara da sabır versin. Heyecandan öleceğiz. Her türlü ilacı alıyorum. Lig bitsin 10 gün vaktimi sağlığıma ayıracağım. Bütün muayenelerimi yaptıracağım. Kafayı sıyırmak üzereyim.

- Konyaspor maçından önce Hamza Hoca ile adettendir; gidip Aykut Hoca’ya ‘Hoş geldin’ dedik. Aykut Hoca bana ‘Sen futbolculardan çok terliyorsun’ dedi. Hamza Hoca ‘Bazen maçı bırakıyorum, başkana bakıyorum’ yanıtını verdi.

- Yönetici olarak bir deplasmanı bırakın bir idman kaçırmam. Yağmur yağıyorsa da yağmurun altında idmanı izlerim. Ben bu takıma bu renklere aşığım.YANIMDAKİ TARAFTARI YANLIŞLIKLA BOĞUYORDUM
- Kadroya giremeyen, sakat ya da cezalı olan futbolcular tribünde yanıma oturmazlar onları sakatlarım diye... Unutulmaz Neuchatel maçında 3.gole sevinirken yanımdaki taraftarı yanlışlıkla boğuyordum.

- Pazartesi stres başlıyor. Mersin en önemli maçımız. Çünkü Mersin’de kazanırsak büyük yol kat etmiş oluruz. Daha sonra iki maçı içeride oynuyoruz.

- Rize’nin ligde kalması gerek. Yoksa 34.haftadaki Rize-Galatasaray maçı ömrümün en zor maçı olur. Rize de Galatasaray da benim canım.

ŞAMPİYONLUK DERBİYE KALIRSA, BEŞİKTAŞ'I YENERİZ
- Şampiyonluk derbiye kalırsa, Beşiktaş’ı yenip Rize’ye şampiyon gideriz.

- Benim için en büyük hoca Galatasaray’ı çalıştıran hocadır, yani Hamza Hoca. En büyük yıldız da Metin Oktay’dır.

- Dursun Abi’yi (Özbek) başkanlığa öneren kişilerden biriyim.

- Duygun Yarsuvat başkan, kıskançlığı olmayan müthiş insan. Ona ‘Hayır’ desem kendimi affetmezdim.

- Keşke Galatasaray Liseli olsaydım dediğim zamanlar oldu.

Vehaber Menu