Kahvaltı yapan iki taksici bıçaklanarak öldürüldü!

Kağıthane Çeliktepe'de bulunan börekçide kahvaltı yapan 2 taksici tartıştıkları grup tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.
Kahvaltı yapan iki taksici bıçaklanarak öldürüldü!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Çeliktepe İsmet İnönü Caddesi'nde bulunan bir börekçide kahvaltı yapan Serdar Aydın ve Emrah Kılıç isimli taksiciler yan masadaki beş kişilik grupla bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Dışarıya çıkan Serdar Aydın ve Emrah Kılıç ile arkalarından gelen kişiler arasında kavga çıktı. Kavgada Serdar Aydın ve Emrah Kılıç bıçaklandı. 

DHA'da yer alan haberde, börekçi çalışanlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Serdar Aydın'ın Kağıthane Devlet Hastanesi'ne, Emrah Kılıç'ın da Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi. Serdar Aydın ve Emrah Kılıç hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Olayın yaşandığı börekçide çalışan Gaffur Güneş, “Gece 05.00 sıralarında 2 müşteri içeriye geldi. Onun dışından 5 kişi daha geldi. Sonrasında sözlü bir sataşma olmuş. Taksicilere sataşmışlar sonra birbirlerine girince ben  ayırmaya çalıştım.  O esnada biri bıçak çekmiş. Biri dükkanın önünde bıçaklandı diğeri de aşağıda bıçaklandı" dedi.

Saldırganların emniyetteki işlemleri devam ediyor.